najviac sa bojim chorob a smrti mojich blizkych. nebojim sa duchov, lebo podla mna mi v dnesnej dobe skor ublizi napr. civilizacna choroba ako nejaky duch.
ze zostanem sama, zomierania (nie smrti), mimozemskych civilizacii, zombie apocalypse, a vseobecne akejkolvej inej apokalypsy ktora by so sebou priniesla neistotu, moznost pomaleho zomierania a velku sancu ze zostanem sama.
@etelnair mne je jasne ze ono to raz pride dostala som od kamarata knihu - navod ako prezit zombie apokalypsu.. cize na tu uz som pripravena len tie ostatne ma strasia
ludia vsetých sú nevyspitatelný nelogický prepatý zly a jebnutý ani nechodím von ked nemusím na nikoho sa nepozerám nikomu nič nhovorím rýchlo len preutekám z domu do skoly a naspet a to si nerobím srandu po tom veštkom čo mi spravili už nikomu neverím všetci ste podozrivý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Prečo sa ich bojíš, keď ti ešte ani jeden neublížil, či ?
straty.
života.
v poslednom čase aj seba.
aj ked mala by som byt natrenovana
a nie tak normálne, ja z nich mám panický strach a revem už keď ich vidím na obrázku.
a potom smrti (bolestivej).
a cudzích ľudí.
a života.
a budúcnosti.
a kopu iných vecí.
a bojím sa toho, že vďaka tomu, že sa všetkého bojím bude môj život stagnovať a nestanem sa človekom, akým chcem byť
neviem či mám z niečoho takého strach aby som ho nevedel prekonať. V Biblii sa minimálne 365x píše "nemaj strach" môže na tom niečo byť
..zo straty milovaných osôb
..z budúcnosti ( že mi nevyjde to čo plánujem )
..z potápania ( keď vás niekto topí v bazéne , nie ako potápači )
..z ožranov na uliciach, viete z akých
..zo zubarky
..z kriku ( neznášam a bojím sa )
..z toho, že sklamem blizkych
..a z mnohých ďalších veci. Toto mi prvé napadlo.
a inak sa najviac bojím toho, že sa niečo stane mojim blízkym. a ešte mám strach z ľudskej hlúposti
Z neuspechu, z toho kebyze mam niekomu zazvonit na bytovy zvoncek ,
a ak, tak bojím sa, že sa budem zasa báť..
Mám strach že toto je najobľubenejšie fórum