dávnejšie sa mi zvyklo snívať, že som dostala oštepom alebo niečim takým do chrbta.. a vtedy som sa zobudila, priam som tú bolesť cítila a nevedela sa nadýchnuť
@stage rob si srandu z môjho utrpenia predstav si že nie,, lebo ked som sa prebudila, bola noc! nikto do mňa metlou nepichal, a nemáme dvor,bývam v paneláku!
nemáme výťah,, zle som to napísala, nie je to konkrétne paneláčik skôr taká bytovka, s dvomi poschodiami takže by ma to menej ranilo, než ten oštep v chrbte
OMG, tak si mala pozametať schody vo vchode, ok? bez výťahu! aspoň vidíš, že vôbec neviem, kde bývate, takže mám dôkaz, že s tvojou mamou som nemal nič.
alebo.... možno to nebola ani metla, ani oštep, ale...veľký maxi komár.
Keď do mňa niekto napáli raketou Javelin,prípadne si ma nájde Tomahawk.Ale ani Peacemaker,Bulava či Trident z 12 !!! hlavicami W88 o sile 500 kT nie je nič príjemné.
Samozrejme, že všetkých! napr taký plameňomet-nemáš ani sily zobrať svoju devinu a napáliť si to do gebule. Taký nožík-keď ťa dakto poreže, si prestrašený a bolesť zo začiatku necítiš. Iná vec je, keď ťa dobodajú. Keď stúpiš na silnú mínu tak po tebe neostane ani smrad, ale keď ti urve nohu tu už môžeme hovoriť o dačom inom. Strelnej sa bojím asi najmenej. keď ťa dobre trafia, ani nevieš odkiaľ to prišlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
je taká...osobná.
Fuj.
Keby som videla niekeoho kto sa na mňa rúti s mačetou... :/
dávnejšie sa mi zvyklo snívať, že som dostala oštepom alebo niečim takým do chrbta.. a vtedy som sa zobudila, priam som tú bolesť cítila a nevedela sa nadýchnuť
btw. takže ty si mala pozametať celé schodisko+výťah a miesto toho si celý deň prespala? Preto bola v noci mamina taká rozčúlená!
nemáme výťah,, zle som to napísala, nie je to konkrétne paneláčik skôr taká bytovka, s dvomi poschodiami takže by ma to menej ranilo, než ten oštep v chrbte
OMG, tak si mala pozametať schody vo vchode, ok? bez výťahu! aspoň vidíš, že vôbec neviem, kde bývate, takže mám dôkaz, že s tvojou mamou som nemal nič.
alebo.... možno to nebola ani metla, ani oštep, ale...veľký maxi komár.
až príliž sa brániš,,
určite to nebol komár,, bol si tam? videl si ho? NIE, tak nevymýšľaj