Stáva sa vám, že keď sa nudíte, začnete analyzovať každú blbosť a dostanete z toho depresiu?
Napríklad ja keď nemám nič na práci, začnem si všímať také hlúposti ako napríklad že vnímam akokeby som bola vo sne, alebo ze ked sa zapozeram do tmy tak n
@4 no tak ja som z tohto mimo podstatne dlhsiu dobu...zacalo mi to v auguste ked som sa tak priserne nudila cez prazdniny a doteraz z toho nie som vonku
iste, aj mne sa to stáva a nepovažujem to za divné...práve včera som večer zavrela oči a sledovala obrazce, čo sa mi akoby vytvárali pred očami. ale depresia to nie je, to sú stavy skľúčenosti, smútku atď.
hm, a co stav ked ti je najlepsie ked spis, a rano ked sa zobudis a vidis svetlo tak je uplne na nic a citis v sebe velke prazdno. Trva ti minimalne pol hodku kym vyjdes z postele a das si aspon ponozky? Ako sa taky stav nazyva?
@23 neviem ako sa vola ale doverne ho poznam....rana su najhorsie, zobudis sa a nechces otvorit oci, iba spat, najlepsie uz nastalo...alebo aspon kym ti nebude lepsie
U mna sa prejavila dnes nuda tak ze som isiel na bicykel a bol som na nom len pol hodinu normalne byvam 1-2 hodiny, chodim sam a teraz ani to nie akosi ma to uz omrzelo. A co sa tyka nudenia sa dnes som mal taky blby pocit az mi bolo smutno chvilu. Hrozny pocit vtedy radim vsetkym najlepsie si je ist lahnut vypnut mysel, relaxovat a to som bol navyse este chvilu sam doma. Debilny pocit nudy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@viollin presne!