Jeden z najsuper Birdz bugov je, že pri každom hlasovaní v anketách ma označí za určitú osobu, inú než som ja. Najčastejšie to je @h8u a @ohavnost ... Tak ma zaujíma, že za koho Birdz pri hlasovaní označuje najčastejšie vás? + koment
mne tiež na starom birdzi označovalo takto priateľov, teraz mi tak označuje tiež niektorých, ale zas mňa mi to nikdy neoznačovalo myslím birdz je proste originálni
@miaja možno si mala seba sa v priateľoch aj mne to označuje mňa + mojich priateľov, lebo sa sama odoberám (na starom B som to spravila aby som videla na nástenke čo som komentovala a tak)
označuje to TEBA (a nie preto že sa odoberáš, ale preto, že si to proste ty ) + ľudí, ktorých máš v priateľoch, teda, po novom, ktorých odoberáš (takže možno aj tých, ktorým si predtým bola iba fanúšik)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
skôr sa mi stalo ako nie jedinému človeku tu, že ma prihlásilo ako niekoho iného