rodičia su rozvedeny som na mesiac u otca,ale nič mi nechce dovoliť ( nedavno som mala 17 ) chcem ist zajtra na after party,ale ani to mi nechce dovoliť,mama mi obcas dovoli ist,ale pri otcovi len sedím doma,von ma pusti len do 10 tej.Nedá sa s ním normal
podla mna je ocakavatelne od otca take spravanie ked je chlap a vies aky bol ked bol zhruba v tvojom veku ze asi netuzi aby sa jeho dcera poflakovala s takymi osobami...
tak zase ako ja ked som mala 17 co bolo prednedavnom tak len fakt raz za cas som mohla ist nan oc do mesta a to musel byt dobry dovod... a anoasi by mi to prekazalo ale pride mi nedovodne pouzivat slovo ZAKERNY
ja ináč neviem o com niekto moze hovoriť, ked ma cas na taketo v 17. Od 20 to bude uz len ráznejšie. Chod pojme. Ked mas kľúč a peniaze, nepotrebuje jeho povolenie.
@ubosko vieš vek 16-19 je ideál na diskotéky poznam plnodeti/dospelých čo chodia na diskoteky prečo si nemôžu mať trochu krajší život aj moj otec chodil na diskoteku a bol tam do jednej rana a nemusel piť a ani nefajčil
@paulinka24 a videla si trebárs pubertálne mačence na amerických diskotékach?A tam sa asi žije trochu inak ako u nás a nikto nemá strach že mu v živote niečo ujde.A čo sa týka chlapa na diske,číha naňho podstatne menej nebezpečenstiev ako na babu a čo sa týka tvojho otca,klobúk dolu,pretože dnešná mládež sa bez slopanice zabaviť nedokáže.
Inak nechapem preco ked chce ist na disko, to hned pre vas znamena ze sa musi ist kurvit a ozrat do nemoty. A mna ked mati nechce pustit von tak zeberem kluce a utecem, ale to asi neni dobra rada. Skus mu povedat ze sa chces s nim normalne dohodnut na case kedy prides atd. Tiez poznam kes sa s mamou chcem na niecom dohodnut a nenecha ma ani dopovedat len zacne kricat svoje. Potom jej vycitam ze sa s nou ani porozpravat neda a ze ma nenechala dohovorit a tak u mna to aj funguje, niekedy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
.. a @1
porad lepsie, ako keby na teba jebal a mohla by si sa ozierat a kurvit na kazdom kroku. bud rada, ze mas rodica, kt. na tebe zalezi
kids these days -.-
tak zase ako ja ked som mala 17 co bolo prednedavnom tak len fakt raz za cas som mohla ist nan oc do mesta a to musel byt dobry dovod... a anoasi by mi to prekazalo ale pride mi nedovodne pouzivat slovo ZAKERNY
len zlý rodič, necha deti po 22 h. bez dozoru naverimboha niekde ponoci sa túlať ........filip
tak má o teba strach nooo nemyslii to zle predsa..
mesiac vydržiiš
spamätaj sa prosím
a mimochodom dá sa zabaviť aj inak
moji rodičia sú zase pekne najivní a keď som bola menšia robila som take veci, že sa rozum pozastavoval..