@mm47 to som, samozrejme, vyskúšal i vyšúkal, ale jednak mimo daného prieskumu, a jednak nie som taký, že by som si trúfnul onô považovať za vzorku hodnú vedeckého bádania
z vlastnej skusenosti it hovorim ,ze na to mnic prijemne nie je..
a ta zrejme dost hlupa zenska tam toci zrejme o tom, ze ked mas zapal mocovych ciest, aj ked vyprazdnis mechur, hned mas pocit, ze potrebujes ist znova. no a ten proces si ona bohvie prečo asociovala s orgazmom..
@mm47 ee nikdy praveze, to nechava na mna. ale ja sedim dost... som netusil, ze z toho su tie zapaly. och, normalne ma tu vykruca, co ked aj mne sa to stane a budu mi tam daco strkat? to asi len ked sedim v zime, ne? boze ja sa bojim, ja som hypochonder!
@ulrik podla linku v @5 vidno, ze dana slecna ani nevedela, ze ma zapal mocovych ciest a ani tu bolest nevedela opisat. cize ty si fakt myslis, ze ona vie, co je to orgazmus? to som sa iba tak nad tym zamyslela.
a co sa tyka celkovo, tak nieje to dobry pocit. mas chut vkuse sediet na wc, boli ta to, stipe ta to, ze ani nevydrzis sediet na stolicke. neprijemny pocit :/ neprajem nikomu.
všeobecne platí, že zápal močových ciest je prechladnutie. U žien to može nastať presne keď sedíš na studenej zemi, keď chodíš s holými krížami, jednoducho nie dobre oblečený, etc... možeš sedieť, to sa neboj len v zime s tým opatrnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
fuj... stačilo raz... myslela som, že zomriem
@mm47 to som, samozrejme, vyskúšal i vyšúkal, ale jednak mimo daného prieskumu, a jednak nie som taký, že by som si trúfnul onô považovať za vzorku hodnú vedeckého bádania
Hlavne prehliadka u urologa bola krasna.
a ta zrejme dost hlupa zenska tam toci zrejme o tom, ze ked mas zapal mocovych ciest, aj ked vyprazdnis mechur, hned mas pocit, ze potrebujes ist znova. no a ten proces si ona bohvie prečo asociovala s orgazmom..
nemožem ani spať vtedy
Ale zas nie je to take zle , sak uz sa ti urcite chlap hral s chujom na uro. prehliadke nie?
a co sa tyka celkovo, tak nieje to dobry pocit. mas chut vkuse sediet na wc, boli ta to, stipe ta to, ze ani nevydrzis sediet na stolicke. neprijemny pocit :/ neprajem nikomu.
všeobecne platí, že zápal močových ciest je prechladnutie. U žien to može nastať presne keď sedíš na studenej zemi, keď chodíš s holými krížami, jednoducho nie dobre oblečený, etc... možeš sedieť, to sa neboj len v zime s tým opatrnejšie.