Ako často máte stolicu? .. Vraj by to malo byť 1-2 za deň.. Ja som ju donedávna mala tak raz za 2 dni a to som jedla dosť nezdravo a veľa. Odkedy som prešla na zdravý režim mám ju tak raz za 5 dní ... A vraj by to malo byt naopak ? .. Ako si mám pomôcť ?
Tu u nás býva zápcha každý deň, hlavne ráno od pol ôsmej do pol deviatej, keď sa chodí do práce a do školy, a poobede. A v piatok od obeda do večera. Sa autom nikam neda dostať v celom TN počas zápchy.
zalezi na tom ake mnozstvo jedla jes a co konkretne jes.... a podla toho sa da usidit co a ako. Dodrzuj pitny rezim, a jedz dostatok vlakniny a sem tam treba aj tuk alebo volaky olej si dat, to by malo pomoct na zaludok a travenie.
Mozno ti to spomalilo metabolizmus a travi ti pomalsie,ked jes zdrave jedla.tak ti mozno vylucuje menej nestravenych zvyskov a trva 5dni kym sa ti to nakopi v crevach alebo co
Ehm, s dovolením, ja si potrpím na pravidelnú stolicu - niekoľko krát denne. Som zhrozený, a zároveň ohromený, že venujete vylučovaniu tak žalostne málo času.... Odporúčam Vám klystír a garantujem Vám, že doženiete zameškané
tam je jedno ako casto ju mas ale musi byt pravidelne, ak ju mas raz za 5 dni pravidelne, tak je to zdrave a normalne rovnako ako niekto kto ju ma 2x za den alebo raz za 7 dni /viac by uz byt nemalo/
nikdy som nepotrebovala viackrát ako raz za deň...inak ja mám každý druhý deň resp. máokedy sa mi stáva, že každý deň...záleží na tom čo ješ..či niečo ľahko alebo skôr ťažko stráviteľné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
cisto moje myslienky,ved sa doktorky opytaj
by mi bok vyjebalo
@12 jj strasne rada z toho musi byt, ked serie potom potrubie
Si kup psylium alebo iny typ vlakniny a za par dni to bude lepsie