ale bola by to strašná pičovina lebo ja som za to aby, keď sa dvaja zasnúbia tak sa do roka zobrali a nie milión rokov byť zasnúbení, ako to momentálne mnohí robia. a teraz vôbec nemáme podmienky na svadbu, takže viem, že ma nepožiada ale viem, že za pár rôčkov ma požiada ale tak určo by som ho neodmietla...preto som dala áno
Anoo aj ked by svadba bola pradepodobne az omnoho neskor, kedze na to nemame podmienky.. ale nevadilo by mi byt zasnubena aj dlhsie netrvam na tom do roka a do dna..
teda, mňa záležitosti okolo svadby predtým nijako nebrali, ale v poslednom čase revem od dojatia pri všetkých týchto veciach a aj keď by mi nevadilo byť zasnúbená aj dlhšie (uf, zvláštne sa to píše), frajer je za "do roka a do dňa" a keďže na to momentálne nie sú podmienky, tak ešte to potrvá - ale tak vieme, že spolu chceme byť
odkedy si n tumblr pozeram tag wedding a ukladam vsetky pekne so svadbou spojene veci, mam chut sa zasnubit aj hned v tejto sekunde ale bavili sme sa o tom cez vikend na veceri, musela som mu objasnit ze ak da prsten do kolacu, tak nie ze poviem nie, ale rozidem sa s nim to su dolezite veci ktore si treba povedat
lebo viackrát sme sa o tom medzirečou rozprávali a zatiaľ je svadba v nedohľadne a viem, že ešte to nemyslí natoľko vážne (resp. ešte je na to skoro), aby som mu povedala áno
nemám partnera, ale odpoveď by bola nie. ale bola by som rada, keby ma najbližších minimálne 7 rokov nikto o ruku nežiadal, som mladučká na to veľmi a nechcem mať svadbu a keby ma požiadal a ja by som ho odmietla tak by to možno mohlo pokaziť ten vzťah.
ale pokiaľ by ma poznal tak by vedel aký mám názor na svadby a pravdepodobne by ma o ruku nežiadal. takže tak.
@tosom ak ty tak poviem ,že jasko, ak niekto iný tak neviem prečo sa pýtaš? neviem o niečoom???? (a inak stalo sa mi a aj som pvoedala ano ale vtedy sa to este moc vazne brat nedalo)
mne je vtipno pri tejto otázke, neviem prečo
viem, že s ním chcem byť, ale ešte som mladunká na vydaj a zasnubovanie sa, takže asi niečo v zmysle aj ja ťa ľúbim ale drahý počkajme
prosím si toto fórum o takých 5-6 rokov.
Nie. Nemam skolu, nie som spokojny s platom a tak dalej. Prosto by som povedal ze mozno tak o 5 rokov.
A aby som ukazal, ze som realny kreten, tak dodam, ze vlastne byvanie si chcem urcite kupit pred sobasom, aby v pripade potencionalneho rozvodu neprislo ku komplikaciam.
No, akoze v pohodicke, ale vobec sa do svadby nehrniem a nemyslim, ze je kam sa ponahlat. Ale tak chcem mat svadbu kym som mlada a nemam vrasky a budem pekna na fotkach a tak
@semhamforas ty budeš mať svoj byt, ona svoj, bude svadba a to sa budete bývať ako? tri dni v jednom byte, tri dni v druhom a jeden deň budete striedať? nechápem
Ja som dosť mladá,takže sa radšej zameriam na situáciu,kde som o pár rokov staršia..Pri predpoklade,že sme spolu dlhšie,nie pár týždňov,prežili sme už spolu niečo a veľmi ho ľúbim,povedala by som,samozrejme, "áno",len by som odpovedala, až keď by som rozdýchala prvotný šok .. Neviem prečo,ale nemala by som to srdce povedať nie v takejto sitáucii,kedy viem,že to už dotyčná osoba so mnou myslí vážne,keď má odvahu sa toto spýtať...
A ako tu už bolo písané,tiež by som sa nechcela zasnubovať ako veľmi mladá do 20-ky určite nie.A to,koľko sú spolu zasnúbení je ich vec,podľa mňa.To,že sa hneď nevezmú nemusí byť preto,že nechcú i keď byť zasnúbení dva roky a stále nič tiež nie je bohvie čo (imho)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
neviem si ešte predstaviť, že by som bola s jedným človekom do konca života
lebo som este decko a nechcem byt zasnubena preboha.
My sme si to uz povedali
Takze ano
lebo viackrát sme sa o tom medzirečou rozprávali a zatiaľ je svadba v nedohľadne a viem, že ešte to nemyslí natoľko vážne (resp. ešte je na to skoro), aby som mu povedala áno
ale pokiaľ by ma poznal tak by vedel aký mám názor na svadby a pravdepodobne by ma o ruku nežiadal. takže tak.
viem, že s ním chcem byť, ale ešte som mladunká na vydaj a zasnubovanie sa, takže asi niečo v zmysle aj ja ťa ľúbim ale drahý počkajme
prosím si toto fórum o takých 5-6 rokov.
A aby som ukazal, ze som realny kreten, tak dodam, ze vlastne byvanie si chcem urcite kupit pred sobasom, aby v pripade potencionalneho rozvodu neprislo ku komplikaciam.
ale som s niekým s kým proste chcem byť. úplne stále, takže mi z tejto otázky nie je tak že by ma mala vyplašiť alebo čo
a hľadaj tag howheasked, tam sú k tomu aj príbehy, :happy: toto je strašne super » websta.me/p/8986505235430...
No ja mam za to, ze je to vyhodne pre oboch partnerov.
A okrem toho, necítim sa na to
A ako tu už bolo písané,tiež by som sa nechcela zasnubovať ako veľmi mladá do 20-ky určite nie.A to,koľko sú spolu zasnúbení je ich vec,podľa mňa.To,že sa hneď nevezmú nemusí byť preto,že nechcú i keď byť zasnúbení dva roky a stále nič tiež nie je bohvie čo (imho)
(ja by som sa to spýtal najradšej pri spoločnom lahnutí si spať a poprianí si dobrej noci ...)
tie zaužívané zvyky ohladom tohto idú mimo mňa ... aj tradičná svadba by vyzerala úplne inak