mna dost , zaujima ma ako sa clovek sprava , ako reaguje , ako sa sprava ked je s jednym clovekom alebo ked je s 10 ludmi ... potom viem aky ten clovek je ... ked je sprosty , snazim sa pochopit preco , ci je to chyba rodicov , kamaratov alebo proste jeho chyba lebo sa nesnazi... a podobne veci ....
je pekne ze nas vsetkych zaujima podstata cloveka...skoda len ze psychologia na to este neprisla...je zalozena na dohadoch, nepravdivych tvrdeniach, klamstvach a peniazoch...jedna velka PAveda hemziaca sa sice odborne znejucimi, ale inak nic nehovoriacimi slovami... podla nich je chory temer kazdy, ale pocet nimi vyliecenych je stale 0
tot moj nazor a nie je len tak z brucha a nepodlozeny
@12 LOL niekto tu bol na výstave psychiatria...je rodiel psychológ a psychiater a k @13 keď dokážeš aspoň z polovice to čo Freud, alebo napíšeš aspoň 1/4 diel ako on... tak sa o tom môžme začať baviť
moja profesionalna deformacia ....dufam ze bude este vacsia dalsich 5 rokov...ak ma prijmu...
@vegetable ked si o tom citala dohromady 1+0 clankov tak bodaj by si hento nepisala...naskor by som si o tom nieco zistila skor nez otvorim ten otvor na spendliku...(ach)
@15 na tej vystave som nebola...ale ano je to rozdiel, psychitatri vedia urobit viac skody..., ja nepotrebujem napisat nejake diela a dokazat to-co to vlastne dokazal?, aby som bola zrela sa o niecom bavit
Pokiaľ si človek dokáže sám od seba vysvetliť prečo čo robí, tak nepotrebuje na to psychológiu. Ostatne,.. všetko závisí od výchovy... čiže ak to rodičia pokašľali,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Psychosexuálne štádiá:
1. Orálne (0 – 1,5r.)
Slasťou je príjem potravy, žuvanie, sanie, hryzenie
2. Análne (1,5 – 3r.)
Vyprázdňovanie, neskôr zvyšovanie slasti zadržiavaním.
3. Falické (3 – 6r.)
Oidipov komplex – láska k matke, strach z vykastrovania otcom, kastračná úzkosť
Elektrin komplex – láska k otcovi, závisť penisu
4. Latentné (6 – 12r.)
Zdanlivý spánok sexuálnych impulzov. Kamaráti, hry, škola.
5. Genitálne (puberta)
Dospelosť, skutočné erotické vzťahy a genitálne prejavy.
tot moj nazor a nie je len tak z brucha a nepodlozeny
@vegetable ked si o tom citala dohromady 1+0 clankov tak bodaj by si hento nepisala...naskor by som si o tom nieco zistila skor nez otvorim ten otvor na spendliku...(ach)