musim mať čaj každé ráno..den bez toho mi príde divný..A čudná uchylka je taká že nechty musim mať rovnakej dlžky, ja viem že je to divne, ale ked sa mi napr. jeden zlomí a ostatné zostanú dlhé, tak som z toho nerevozna a musim si ostrihať všetky ... ale snažim sa to prekonávať posledný rok..
@thrwtchr áno áno, len šlapal ešte aj na dvadsaťkorunáčkach.
dnes som počul príhodu spolubydlu. sedel si tak na karlovom námestí, zrazu k nemu prišiel človek. ten človek o sebe prezradil, že je pacient psychiatrický a že v rámci terapie musí hrávať šach s náhodnými ľuďmi. spolubývajúci po 45 minútach prehral. v piatok o trištvrte na tri je odveta; práve dávam dejvovi ňáké rady.
hm.. okrem kyslíku.. v poslednej dobe si všímam že mám stále chuť na niečo slané (chipsy, tyčinky, oriešky atď.) ale neviem či to už prerástlo do závislosti.
Je dobré skúšať život bez tej veci, napríklad počas 40dňového pôstu som ani raz nebola na facebooku, teraz do narodenín zase nebudem, taká očista je dobrá pre posilnenie tvojej viery v teba ako človeka, ktorý vie dodržať slovo a bude ťa to motivovať robiť ďalšie takéto pokusy K životu stačí naozaj málo, len tomu ľudia ešte neuverili
som zavisly od chemickej zluceniny dihydrogenmonoxid, v skratke DHMO.. Ludia, neberte to, je to svinstvo, je to tak navykove, ze ak abstinujes viac ako 3 dni tvoj organizmus proste skolabuje.. Neexistuje na to ziadna liecebna kura, uz to musis brat do konca zivota.. Je to hlavna zlozka kyslych dazdov, sposobuje eroziu pody a koroziu kovov, priame vdychnutie byva skoro vzdy smrtelne, pouziva sa ako priemyselne rozpustadlo a chladidlo, pri vyrobe polystyrenu, pri distribuc pesticidov, dokonca aj po umyti su potraviny stale silne kontaminovane. A co je najhorsie, pouziva sa v mnohych restauraciach a fast foodoch na cistenie potravin alebo aj pri vareni na likvidaciu mikrobov.. Cize nikdy neviete kde sa mozte nakazit, priznaky abstinencie su silny pocit smedu, znizenie pozornosti a vykonnosti, mierne stupne telesna teplota, dostavia sa zavrate, bolesti hlavy a krce, postupne sa spomaluje metabolizmus a stupa krvny tlak az nakoniec organizmus skolabuje a nastava smrt..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
rodina
a asi jedna kamarátka, teda mám viac priateľov bez ktorých si to neviem predstaviť ale jedna je úplne že... keby o ňu prídem tak zomrem
tojagten malý ujo pred káefcé
čo trval na tom, že chce čokoládu a nechce päť korún
dnes som počul príhodu spolubydlu. sedel si tak na karlovom námestí, zrazu k nemu prišiel človek. ten človek o sebe prezradil, že je pacient psychiatrický a že v rámci terapie musí hrávať šach s náhodnými ľuďmi. spolubývajúci po 45 minútach prehral. v piatok o trištvrte na tri je odveta; práve dávam dejvovi ňáké rady.
a na hudbe a filmoch som závislý určite
tak ako ja nie som na ničom tak ako veľmi závislá...ale predsa sa čosi nájde.. asi sladkosti..
I dont know.
...a začína GC, ale k tomu sa nepriznávam verejne