chlast , cigaretya ked tu teda tak pisete ze ste zavisly na sexe tak teda ja som na honeni .... ale to je samozrejme blbost lebo to neni zavislost ale zakladna zivotna potreba
@41 " ked tu teda tak pisete ze ste zavisly na sexe tak teda ja som na honeni .... ale to je samozrejme blbost lebo to neni zavislost ale zakladna zivotna potreba"
@v3nty nyMfománia a to je u žien, u mužov sa to volá satyriáza
ja mám ozajstnú závislosť na káve... a ešte asi na "láske" teda konkrétne na chemických procesoch, ktoré také "zaľúbenie sa" vyvoláva v mozgu (inak si neviem predstaviť také rýchlo zmotanie sa na hocijakého burana v okolí
su veci ktore mam neuveritelne rada a doprajem si ich casto, ale zavislostou by som to nenazvala, pretoze v stave absolutnej nudze by som bez nich urcite prezila. /kava, hudba, sex, internet, mobil atd)
@v3nty vidíš, každý deň sa človek dozvie niečo nové
ti je ľúto ?? no ale neviem, či som nie lepšie na tom aj tak ako ty, ako vidím, tvoja závislosť môže robiť celkom problémy občas, nie ? znie to dosť nebezpečne ..
nerest? napadlo ma dlhe spanie, fakt som schopna spat cely den, inak ma nenapada nic, mozno trocha facebook, a inak citanie knih... neviem inak, nakupovanie nausnic? ( esteze dnes nenapadn ekamarat schoval pod nohavice co si kupoval 2je nausnice, ktore sa mi pacili )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
neresti...
neviem
a vlastne všééétko jedlo
a pizza
aj keď sa to v tejto situácií značne obmedzilo a nemám chuť nanič
potom k závislostiam už iba také tie moje osobité charakteristické znaky ako dobrodružsrvo, chuť objavovať a cestovať na nové miesta a pod.
a samozrejme dobrá hudba
ja mám ozajstnú závislosť na káve... a ešte asi na "láske" teda konkrétne na chemických procesoch, ktoré také "zaľúbenie sa" vyvoláva v mozgu (inak si neviem predstaviť také rýchlo zmotanie sa na hocijakého burana v okolí
tak to ja mám zavislost na adrenaline A na chemických procesoch keď si mozog uvedomuje že zachvílku omdlie. Alebo keď utlmí adrenalín prah bolesti.
A stým zaľubením , to je mi ľúto
zavisli sme len na vzduchu, jedle a piti, spanku
ale medzi tie obľúbené patria jednoznačne hudba a knihy
ti je ľúto ?? no ale neviem, či som nie lepšie na tom aj tak ako ty, ako vidím, tvoja závislosť môže robiť celkom problémy občas, nie ? znie to dosť nebezpečne ..
Podlamna si natom horsie ty