aj ked som so sebo v celku spokojna, trpim strasnymi pocitmi zavisti...ked vidim nejaku babu co sa kazdemu paci tak tak zacnem neskutocne zavidiet. Dokaze mi to pokazit cely den, a viem ze tym skodim iba sebe ale neviem sa toho zbavit. Musim niekoho ineh
Neporovnávaj sa...vždy bude niekto krajší, od krajších dievčat si skús niečo pekné prebrať, napr líčenie, štýl obliekania atd a pracuj na sebe, zdokonaľuj sa v niečom, za čo budeš môcť byť na seba hrdá
To je v poho.. ja závidím vysoké skoky spolužiakom.. ale riešim to tak že cvičím a snažím sa skákať vyššie a vyššie a snaď do konca letných prázdnin dám dunk aspoň na nejaký z tých nižších košov v basketbale
@dievcatkohlupucke aj keby si bola najkrajšia na svete, práve tá závisť z teba robí mrchu...
Nebuď taká, pozri na tú babu a povedz si niečo na štýl "tá je pekná, možno krajšia ako ja... nech!" Usmej sa na ňu a milo pozdrav, buď tá, na ktorú sa potom ona pozrie a povie si niečo na štýl " aha, aká je krásna a aké má pekné biele zuby a ten úsmev, určite ju chalani žerú, závidím jej! "
Alebo ti to napíšem tak svojsky... proste sa na to vyser a nerob zo seba väčšiu piču, ako v skutočnosti si
proste si uz uvedom ze nie si stred vesmiru a to ze sa dari niekomu inemu alebo ze ma niekto nieco co ty nie, je notmalna vec ... mne toto uvedomenie pomohlo
@kittyboo prečo by to nebolo normálne? je normálne v ženskej povahe chcieť byť tou najkrajšou a najobletovanejšou samičkou, aby si mohla vyberať. úzko to súvisí s jej sebavedomím, preto sa ženy furt snažia chudnúť, maľujú sa, pestujú vlasy a podobne. ja na tom nič nevidím, pokiaľ to baba neženie do extrémov...
TO JE NORMALNE..ja to mám tiež...raz mi to čiastočne pokazilo kamarádstvo s jednou babou pri ktorej som sa cítila ako sivá myš... Niekedy to riešim tak že ach serem na to nemá to zmysel, vždy príde dáka raketa a sundá ma a budem sa cítiť ako chudera..alebo sa na...opak snažím nejako sa vylepšovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
najdôlezitejsie je neporovnavat sa a nechciet byt niekym inym.
Inak k tvojej téme.. @5
chlapi si závidia iné... napríklad dlžku chobota
Nebuď taká, pozri na tú babu a povedz si niečo na štýl "tá je pekná, možno krajšia ako ja... nech!" Usmej sa na ňu a milo pozdrav, buď tá, na ktorú sa potom ona pozrie a povie si niečo na štýl " aha, aká je krásna a aké má pekné biele zuby a ten úsmev, určite ju chalani žerú, závidím jej! "
Alebo ti to napíšem tak svojsky... proste sa na to vyser a nerob zo seba väčšiu piču, ako v skutočnosti si