No asi 2 roky do zadu som zbierala servítky..... teda obrúsky , lepšie povedané..... a teraz sú zaapadané prachom no a pred rokom som zbierala ešte aj nálepky..... všelijaké možné.... ale do nich som vrazila nehorázne peniaze.... ked som si to počítala aj okolo 50 eur.. a vtedy by mi to neblo lúto , no teraz........
Zbierala som servítky, ale potom som to vzdala, zbierala som obrázky, ale to som tiež vzdala. A teraz sa pokúšam začať zbierať básne tak uvidíme ako dlho mi to vydrží.
Svojho času známky, neskôr odznaky s komunistickou tématikou, potom veci zo Slovenského štátu (celých 7 sa mi podarilo nazbierať ). Momentálne zbieram otvárania z plechoviek od energetických nápojov a vysokoškolské kredity.
a akymi pohl.chorobami klaudiqaaa uz disponuje? s frflosom by si ich hadam aj mohli vymenit navzajom (bojim sa napisat nick frflos aby ma nespominal v kazdej diskusii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A teraz už asi ani nič nezbieram
A v detstve som zbieral aj pokémonov.
neviem ci to ma nejaku hodnotu
hmmm zaujimava uvaha
a akymi pohl.chorobami klaudiqaaa uz disponuje? s frflosom by si ich hadam aj mohli vymenit navzajom (bojim sa napisat nick frflos aby ma nespominal v kazdej diskusii