..ja mám prstenník kratší ako ukazovák ...viem , že to nie je schopnosť ale no všetci sa mi za to v triede smiali a teraz mi napíšte všetci , že aj vy to tak máte a už nebudem ničím výnimočná (ach)
@mia246 to si teda moc výnimočná neni.......skôr si mala divnú triedu ja mám tiež prstenník kratší ako ukazovák.....možno som sa tak narodil a možno je to Mayb...
viem kyvat usami, viem si zaviazat snurky na topankach s nohami za hlavou (a dat za hlavu obe nohy , dokazem palec ohnut do 90 stupnoveho uhla (myslim len ten posledny clanok, na ktorom je necht), dokazem striekat sliny zo zlazy spod jazyka (a na dost velku vzdialenost), a mam extra ohybny malicek na nohach, a dokazem nim hybat nezavisle na ostatnych prstoch
viem kývat ušami a vlasmi! fakt celú kožu na lebke a vyzerám ako keby som mal parochnu a to si myslím že nikto nevie viem strčit päst do úst, a viem jazyk zohnut tak že vyzerá jak koko* , viem roztriast tvár, - tak že s nou nehýbem a mi vibruje a to vyzerá jak keby som sa nasral, a viem urobit rýchlo trepat jazykom jak jašterica, viem urobit skvelý beat box a napodobnit samopal a iné zvuky čiže dost toho viem
za ani nie sekundu viem rozostrit obraz pred ocami takze vidim uplne rozmazane a za sekundu uplne zaostrit,mam to od malicka ale pouzivam to pri nechutnych scenach vo filme aby som nic nevidela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a inak, viem super-rýchlo čítať! (
je to vlastne dobré, ale zase, že by som si tým vedela zarábať alebo čo, to nie .. ale ľudí to ohromuje