áno, prišla nejako skoro, takže ako som sľuboval na všetky strany, vyhlasujem že už verím že globálne otepľovanie existuje (ale netvrdím že verím že ho spôsobuje človek)
Zima je moje najobľúbenejšie ročné obdobie, no milujem leto ale Zimu proste viac potom jeseň a potom jar a nakoniec leto ... Tento rok som sa strašne tešil na jeseň no rýchlo prišla zima, alebo čo to je pretože toto zima nieje ! Zima vyzerá ináč, toto je počasie ktoré má za účel proste len dojebávať náladu . Zima je iná ...
ZIMA ESTE NEPRISLA. ESTE PRIDE BABIE LETO O PAR DNI MOZNO TYZDNOV... TO KAZDY ROK JE TAKE OCHLADENIE ALE POTOM SA ZASE OTEPLI ALE ZIMA ESTE 100% NEPRISLA...
Presne som chcela napísať to čo @H8u , tiež som mala najradšej jeseň a jar, ale takéto ročné obdobia už ani nie sú, lebo vplyvom znečisťovania ovzdušia ideme z lete do zimy a zo zimy do leta. :/
mam otvorene okno,vypnuty radiator a je mi teplo som uz na zimu zviknutiii, a toto teraz venku este nieje ziadna zima.....ved...co potom v decembri alebo january???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Zima je moje najobľúbenejšie ročné obdobie, no milujem leto ale Zimu proste viac potom jeseň a potom jar a nakoniec leto ... Tento rok som sa strašne tešil na jeseň no rýchlo prišla zima, alebo čo to je pretože toto zima nieje ! Zima vyzerá ináč, toto je počasie ktoré má za účel proste len dojebávať náladu . Zima je iná ...
@tomas ináč toto tu už včera bolo tuším
Neznášam prechodné vetrovky (vždy ich niekde zabudnem).Buď kabát alebo nič; teraz som z ničoho skočila do kabáta.
Dneska ráno 20-30cm Zlatá Idka