hmm no neviem.. je to ťažké.. ak sú to nechty na nohách tak to je vazne nenormalne, a pokial je to na rukach a tie nechty nelietaju kade tade na cestujucich tak to by sa hadam ešte dalo prežiť
ja neviem, cestovala som s jednou.. známou a začala to robiť, najprv som 5 minut pozerala že WTF???!!! a potom som sa jej spýtala, či je to akože normálne podla nej a urazila sa na mňa a ešte mi vynadala, že to ja som divná s mojimi divnými zásadami
@h8u no keď si predstavím napríklad... že cestujem niekam na dôležité stretnutie, radne, pracovný pohovor atď. a všimnem si, že som si zabudla ostrihať nechty tak neváham
ked som išla na dovolenku busom o sedadlo dalej teda za mnou bola taká jedna.. a ona si najprv na nohách ostrihala nechty a potom si ich namalovala (Rofl) ako to jaký zmysel a ešte buse
@admin nemôžeš nejako prehodiť hlasy hellium a chevra do druhej možnosti? totiž potrebujem výsledky tej ankety ukázať dotyčnej osobe, že neni normálna.. a oni sa pomýlili, budilo by to lepší dojem :/
@georg21 za to by som na ľudí útočila! je topo prvé nezdravé, po druhé nechutné a ešte aj otravné! malá segra to zvykne robiť, len tak-tak sa ovládam v takých chvíľach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
vám to nepríde nechutné?
ja neviem, cestovala som s jednou.. známou a začala to robiť, najprv som 5 minut pozerala že WTF???!!! a potom som sa jej spýtala, či je to akože normálne podla nej a urazila sa na mňa a ešte mi vynadala, že to ja som divná s mojimi divnými zásadami
čo ja viem určite nechutnejšie mi príde ak si ich hryzie
@35 keby len v piatok a keby len vo vlaku
Úpss... ale viem sa ovládať ale je to lepšie ako cigarety
nedymí a nezabíja
nepreháňaj, niečo aj posilňuje...