nerozumiem..prestavky su na co, sak opajcuj ulohu a neplac tu nad rozliatym mliekom.. bud si tie ulohy rob, alebo sa potom nestazuj, ze mas za nu 5ku..
je maximalne nepodstatne, ci niekto iny dostal/nedostal 5ku okrem teba.. ty si si nesplnila svoju povinnost, tak sa neodvolavaj na inych..tvoja 5ka je zasluzena..
@gothicpoethic staci mi, co si ty.. ne este tvoje decka..nedajboze skrizene s hentym mamelukom..to by som ich vychovaval krompacom a 5kilovym kladivom asi... ALE S LASKOU !!!
Kolko ja som podostaval patiek, lebo som nemal domace. Ale aj za to, ze som nemal v zosite okraje, alebo som nemal vypisanu prvu stranu. Ber to tak, ze tvoju spoluziacku ma ucitelka radsej, a ty jej proste nesedis.
podla okolnosti a friend zaležitosti čoked ty si ich napr. nerobyš nonstop a ona ich roby stále a teraz sa jej stalo že zabudla .a zapametaj si život je svina ! a ničnieje fer ale čo narobyš keby bolo všetko fer tak by to ako vyzeral
no vieš ty si si úlohu možno zabudla aj dva krát prd tým a učiteľka nič nespravila a možno si z písomiek dostala 3 trojky a tá tvoja kamoška 3 jednotky. záleží to aj od toho či ťa má tá učiteľka v láske a závisí to aj od toho ako sa učíš... no čo už škola je jeden nespravodlivý stredovek. hhhh
@domacikkiss dal som nie, ale tu záleží rozhodnutie učiteľa podľa toho aké má kritéria. Záleží to napr. od toho, ako často sa ti stáva, že nemáš na daný predmet DÚ ty a ako často tá spolužiačka. Ak tá spolužiačka nemala DÚ prvý krát a inák je skvelá žiačka, tak nemá prečo dostať 5, človek má právo na omyl. No ak niekto robí omyly často, tak potom sa netreba čudovať, že jeden žiak je súdená, inak ako som súdený ja.
Ja neviem ako to je v tvojom prípade, ale nabudúce ak budeš zakladať takúto tému, tak prosím napíš rozdiely medzi tebou a spolužiačkou v danom predmete, aby sa dalo jasne zistiť či ti ukrivdila, alebo možno ani nie!
Ďalším ponaučením pre teba a ostatných je komentár @24
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
je maximalne nepodstatne, ci niekto iny dostal/nedostal 5ku okrem teba.. ty si si nesplnila svoju povinnost, tak sa neodvolavaj na inych..tvoja 5ka je zasluzena..
A skúšala si sa sťažovať?
ale ja bych za nesplnenie dú nedávala nič...............sama seba ochudobňuješ o učenie sa...........
Ja neviem ako to je v tvojom prípade, ale nabudúce ak budeš zakladať takúto tému, tak prosím napíš rozdiely medzi tebou a spolužiačkou v danom predmete, aby sa dalo jasne zistiť či ti ukrivdila, alebo možno ani nie!
Ďalším ponaučením pre teba a ostatných je komentár @24