ako toto neni teraz haluz. v telke davali ze k zemi sa blizi obrovsky meteorid asi ako polka zeme a mieri to rovno na nas. a ze je velmi mala pravdepodobnost ze sa to vihne. a aj keby sa to len osuchlo sposobilo bi to take obrovske tlakove vlny ze konec.
... a pred deviatimi rokmi zabudli jedného chalana z Bratislavy naučiť písať spisovne. Apokalypsa ktorú predpovedal na začiatku roka 2008 sa teda nevyplnila, Boh neuznal jeho proroctvo vzhľadom na vysoký počet pravopisných chýb. Škoda, chýbalo tak málo...
"sak to globalne oteplovanie sposobili ludia. uz sa roztopilo 50 percent ladovcov zo 100 percent. cela polovica. a blizi sa to k europe. a ked sa to sem dostane bude tu doba ladova okolo minus 50."
Hovno asteroid.... Taky koniec sveta nebude... Ja vám poviem alkoholicke proroctvo konca sveta.... Začne to z príchodom eura na slovensko.
Všetci budú zviknuty na korunu a pri kupovani piva im to euro bude špatne vychádzať. Tak sa začne ničiť kradnúť a rabovať. Rozšíri sa to do celého sveta, a rabovačky budú globálne. Bude vyhlasené celosvetové stanne právo, ťažkoodený policajti vylezú do ulíc aby potlačili vzbúri.. Pri najhoršom
použijú aj ostrú muníciu... Celosvetová policajná brutalita poriadne naserie čiňanov a tak sa asi 100 000 000 čiňanov zíde v Pekingu pod protestnou akciou žltý protest... Všetci si na protest proti policajnej brutalite oblečú jasno svetlé trička... Jak budú pohromade ten žltý fľak bude vidno aj z kozmu. Tá žltá farba začne priťahovať mesiac bližšie k zemi a gravitácia mesiaca vyvolá sopečné erupcie, zemetrasenia a vlny tsunami... Ale to nebude znamenať úplný koniec. Bude to len koniec civilizácie ako ju poznáme... Ľudia sa začnú skupinkovať do klanov nájazdnických kmeňov a nastane globálna anarchia... PECKA!
9. Cocca-colla ano ale to podla jehovistov a ti trepu dve na tri ale toto neni teoria toto je fakt sak satelitom je zaznamenany asteorid co sa blizi k zemi
toto su teorie, ako tie ktoré už 10rokov vedci hovoria a nikdy nič. Blíži sa niečo ine, a nie globalne oteplovanie ani ziadne meteoridi, bliži sa prichod jeziša krista...
globalne oteplovanie je sirsi pojem a vobec nie je pravda ze ho sposobli "iba" ludia ...
globalne oteplovanie - cize sklennikovy efekt je pre nas velmi dolezity nebyt neho asi skapeme na zimu - lebo zemsky povrch by sa nemal sancu dostatocne ohriat
dalsia vec - Zem sa v prirodzenych intervaloch ochladzuje a otepluje je to prirodzeny jav
a posledna vec - urcite za nieco mozu aj ludia ale neni to "LEN" ich bordel
a so zbytkom byt tebou si nerobim starosti - dako bolo dako bude...
budu velke sucha, dazdovi prales vyschne uplne bude dalsia pust ak sa do ovdzusia budu vypustat stale tolko sajrajtov. nuz ak sa daco zmeni v kjotskom protokole tak bude OK. do roku 2050 by sa mali vsetky faktory obmedzit o 50 percent menej. ale hovno sa stane takze budu velke sucha .... co o tom vraviet? pridu mucha cce a nakoniec nas vsetko nakazi ale nie (ale stat sa to moze ale na to by si musela pozerat aj dokument jeden ktory som pozeral asi pred 3 tyzdnami)
a meteorid? o tom sa uz vravi asi 5 rokov ci ako a hovno. ak sa ma stat stane sa. .... takze asi tak
Ano, asteroidy schopné poškodiť Zem sa od yucatánskej katastrofy nevyskytli na zemi a zrazu ked máme techniku ich sledovať je ich každým rokom aspon zo desať
ano doba ladová nastane, pretože nevieme čo spolobilo tie predchádzajúce ( teorie sú ) takže nemožeme vedieť či nastane aj nasledujúca
ano pozabíjame sa
v dobách ladových nebolo - 50 stupnou všade, podnebie bolo v priemere len o 12-14 stupnou nižšie ako teraz
ano v afrike už snežilo, ale nie minulý rok....a kilimadžáro hna obrázku som často videl zasnežené
globalne oteplovanie je podmienene a stale podporovane ludskou cinnostou a tym ze na vsetko jebeme...a to co si ty popisala je ozonova vrstva, nasa atmosfera,ktora zachytava teplo odrazajuce sa od zemskeho povrchu.a tym ze sme sem najebali freonova a vsetkych tych sraciek je tu tak husto ze sa to teplo uz vobec nevzdalujem od zeme,takze sa tu vsetko topi a dojebava.
toto je realnym problemom,nie meteorit ktory sa sleduje uz roky a su vypracovane alternativne plany jeho zneskodnovania,odklonenia ci vyvoju situacii na Zemi.
to co som popisovala ja - a teda globalne oteplovanie, tak na tom sa podiela aj sklennikovy efekt - tj. sklennikove plyny (tie sa nachadzaju v atmosfere takze nie atmosfera ale plyny v nej obsiahnute - ak uz chces poucovat treba vediet o com)
a poukazala som na to ze je to normalny jav ktory jestvuje skor ako ludia objavili skodlivost trebars aj poruchy ozonovej vrstvy co ale nie je to iste za co mozu tvoje freony a iny skodlive plyny
a prehrievanie zemskeho povrchu sposobuje hlavne v priemyselnych zonach oxid uhlicity - jeden z GHG ktoreho je skutocne vela - keby nebola nadbytocna produkcia GHG tak by bol sklennikovy efekt pozitivny (ale to uz spada do antropogennych vplyvov na globalne oteplovanie - tj. tych s negativnym ucinkom)
Je veľmi malá pravdepodobnosť, že o 25 rokov tu budeme či o kolko má prísť ten obrovský asteroid, pretože v roku 2012, 2016 a 2018 majú na nás spadnúť 3 asteroidy. Ak by sa tieto štyri asteroidy naozaj vyhli (zázrak), tak vraj vedci nevedia, že existuje čierna diera, ale vedia že príde a aj sktorej strane. Tá má vraj pohltiť celý Jupiter a keďže je Jupúiter eľký tak sa Zem začne triasť a rozpoľovať. Dôsledku rozpoľovania sa Zeme začne do neba vytriskovať láva a ľudstvo zhorí.
no ja len nedokazem pochopit ako moze vzniknut na Antarktide pocasie ako v Afrike...ibazeby sa os otacania otocila o 90° a Antarktida by smerovala k slnku...inac to pochopit neviem ze AKO moze byt na Antarktide teplejsie jak v Afrike...dalej...KEBY asteroid trafil Zem s takou pravdepodobnostou ako hovoris ty aj o 100 rokov tak by toho boli plne media a kazdodenne spravy o tom ako su na tom vedci z celeho sveta aby sa katastrofa oddialila...nieto este o 25 rokov...
dalej... 25 rokov je dost dlha doba na to, aby asteroid ktory sa blizi nepredstavitelne velkou rychlostou bol dostatocne daleko na to, aby vedci nedokazali ani odhadnut kadial poleti, kedze mu stoji v ceste zopar dalsich planet... tvoja teoria ma vela dier...
ludia sakra... mame len 25 rokov zivota... tak preco tu o tom debatujeme a nejdeme zit ?.. je jedno ako zomrieme ale zomrieme..a kedy to bude ani henti nemozu vediet...vykaslime sa na nejaky kamen.. je ovela pravdepodobnejsie ze sa vyvrazdime navzajom ako ze sa Zem zrazi s tym sutrom....
mno nie celkom... ako som uz pisala vyssie (a nemam to z TV a ani pochybnych zdrojov ale z prednasok z geologie a diskusiami s geologom, ktory prednasa na universite Komenskeho panom prof. B. Juranim a od pana RNDr. J. Nádašského a tak isto s prednasok o biometeorologii pana prof. F. Špánika) oteplovanie zemskeho povrchu je prirodzeny jav (ak neberieme do uvahy antropogene vplyvy) lebo Zem sa v pravidelny inervaloch ochladzuje a otepluje...
Tak isto je aj sklennikovy efekt uplne prirodzeny (zase ak neberieme do uvahy antropogene vplyvy)
Lenze nadmierna produkcia GHG sposobuje ze tieto prirodzene javy dostavaju iny skodlivy rozmer...
takze z mojej strany tu nejde o popieranie ale ujasnenie faktov
Minonka: beriem ta tak, ze si ledva dostal obciansky, si este jebnuty a zivot ta vyficka.. btw urazat matky je detinske a robia to len posrate deticky ako ty ktore sa na nic ine nezmozu..
Susenejablko: mno.... asi pred dvoma mld rokmi vyzerala Antarktída asi ako dnešná Európa (myslím rastlinstvom a klímou), a ostatné končiny sveta boli zamrznuté. A to že sa Zem v pravidelných intervaloch otepľuje a ochladzuje je tiež pravda, pretože minulí rok prvýkrát po 1000 rokoch tam snežilo a ozónová diera nad Antarktídou ju pomaly potepĽuje. Čím viac škodlivým sa dostáva do ovzdušia tým viac sa tam hromadí a slnečné žiarenie nemá kadiaľ svietiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
No v tomto nevidím moc logiku.
Všetci budú zviknuty na korunu a pri kupovani piva im to euro bude špatne vychádzať. Tak sa začne ničiť kradnúť a rabovať. Rozšíri sa to do celého sveta, a rabovačky budú globálne. Bude vyhlasené celosvetové stanne právo, ťažkoodený policajti vylezú do ulíc aby potlačili vzbúri.. Pri najhoršom
použijú aj ostrú muníciu... Celosvetová policajná brutalita poriadne naserie čiňanov a tak sa asi 100 000 000 čiňanov zíde v Pekingu pod protestnou akciou žltý protest... Všetci si na protest proti policajnej brutalite oblečú jasno svetlé trička... Jak budú pohromade ten žltý fľak bude vidno aj z kozmu. Tá žltá farba začne priťahovať mesiac bližšie k zemi a gravitácia mesiaca vyvolá sopečné erupcie, zemetrasenia a vlny tsunami... Ale to nebude znamenať úplný koniec. Bude to len koniec civilizácie ako ju poznáme... Ľudia sa začnú skupinkovať do klanov nájazdnických kmeňov a nastane globálna anarchia... PECKA!
a okrem toho uz minimalne 65mil. rokov na zem nic poriadne nespadlo tak preco prave teraz ???? !?
to len cinanom leti humanitarna pomoc od emzakou
globalne oteplovanie je sirsi pojem a vobec nie je pravda ze ho sposobli "iba" ludia ...
globalne oteplovanie - cize sklennikovy efekt je pre nas velmi dolezity nebyt neho asi skapeme na zimu - lebo zemsky povrch by sa nemal sancu dostatocne ohriat
dalsia vec - Zem sa v prirodzenych intervaloch ochladzuje a otepluje je to prirodzeny jav
a posledna vec - urcite za nieco mozu aj ludia ale neni to "LEN" ich bordel
a so zbytkom byt tebou si nerobim starosti - dako bolo dako bude...
a meteorid? o tom sa uz vravi asi 5 rokov ci ako a hovno. ak sa ma stat stane sa. .... takze asi tak
ano doba ladová nastane, pretože nevieme čo spolobilo tie predchádzajúce ( teorie sú ) takže nemožeme vedieť či nastane aj nasledujúca
ano pozabíjame sa
v dobách ladových nebolo - 50 stupnou všade, podnebie bolo v priemere len o 12-14 stupnou nižšie ako teraz
ano v afrike už snežilo, ale nie minulý rok....a kilimadžáro hna obrázku som často videl zasnežené
boooože chalan
globalne oteplovanie je podmienene a stale podporovane ludskou cinnostou a tym ze na vsetko jebeme...a to co si ty popisala je ozonova vrstva, nasa atmosfera,ktora zachytava teplo odrazajuce sa od zemskeho povrchu.a tym ze sme sem najebali freonova a vsetkych tych sraciek je tu tak husto ze sa to teplo uz vobec nevzdalujem od zeme,takze sa tu vsetko topi a dojebava.
toto je realnym problemom,nie meteorit ktory sa sleduje uz roky a su vypracovane alternativne plany jeho zneskodnovania,odklonenia ci vyvoju situacii na Zemi.
nie nemas pravdu
to co som popisovala ja - a teda globalne oteplovanie, tak na tom sa podiela aj sklennikovy efekt - tj. sklennikove plyny (tie sa nachadzaju v atmosfere takze nie atmosfera ale plyny v nej obsiahnute - ak uz chces poucovat treba vediet o com)
a poukazala som na to ze je to normalny jav ktory jestvuje skor ako ludia objavili skodlivost trebars aj poruchy ozonovej vrstvy co ale nie je to iste za co mozu tvoje freony a iny skodlive plyny
a prehrievanie zemskeho povrchu sposobuje hlavne v priemyselnych zonach oxid uhlicity - jeden z GHG ktoreho je skutocne vela - keby nebola nadbytocna produkcia GHG tak by bol sklennikovy efekt pozitivny (ale to uz spada do antropogennych vplyvov na globalne oteplovanie - tj. tych s negativnym ucinkom)
dalej... 25 rokov je dost dlha doba na to, aby asteroid ktory sa blizi nepredstavitelne velkou rychlostou bol dostatocne daleko na to, aby vedci nedokazali ani odhadnut kadial poleti, kedze mu stoji v ceste zopar dalsich planet... tvoja teoria ma vela dier...
do...ako môže vôbec niekto pochybovať o tom že globálne oteplovanie spôsobujú ľudia...veď je to úplne jasné a známe...
mno nie celkom... ako som uz pisala vyssie (a nemam to z TV a ani pochybnych zdrojov ale z prednasok z geologie a diskusiami s geologom, ktory prednasa na universite Komenskeho panom prof. B. Juranim a od pana RNDr. J. Nádašského a tak isto s prednasok o biometeorologii pana prof. F. Špánika) oteplovanie zemskeho povrchu je prirodzeny jav (ak neberieme do uvahy antropogene vplyvy) lebo Zem sa v pravidelny inervaloch ochladzuje a otepluje...
Tak isto je aj sklennikovy efekt uplne prirodzeny (zase ak neberieme do uvahy antropogene vplyvy)
Lenze nadmierna produkcia GHG sposobuje ze tieto prirodzene javy dostavaju iny skodlivy rozmer...
takze z mojej strany tu nejde o popieranie ale ujasnenie faktov
"mame stastie ze este zijeme"...no hroza