pane boze zelam si aby si zajkouskovi nadelil porciu rozumu, aby si odtialto vykopal vsetkych neschopnych adminov, aby si potratom odpojil interent a aby som mal este viac penazi ako tento rok
želám si, aby nasledujúci rok bol plný sebarealizácie, aby som dostal závislosť v čítaní kníh, skončil s birdzom, písal viac poviedok, cvičil, viac spoločenský žil, mohol byť priateľom a mať priateľov, trávil s nimi mnoho času, viac pocestoval, zažil veľa zážitkov, mal plné dni a tak aby som bol šťastnejší
a aby som sa dokopal našporiť a kúpiť gitaru a naučiť sa hrať
najlepšie dni v tomto roku: 21.6., 11.9., 24.9., 24.12.
najhoršie dni v tomto roku: 8.1.
prajem každému šťastný nový rok a nech je ešte šťastnejší než bol tento Čo si prajem???? Kiežby sa dal čas spomaliť, alebo úplne zastaviť..... to si vážne prajem
aby som mala statnice skor ako 19.6. , aby Trent Reznor nezomrel a aby som na jeho koncerte bola vpredu, aby som v roku 2014 neotehotnela a aby ma frajer chcel dalsi rok asi vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
raz som skromný chlapec..
2014 je mi to fuk aký bude
a aby som sa dokopal našporiť a kúpiť gitaru a naučiť sa hrať
najhoršie dni v tomto roku: 8.1.
prajem každému šťastný nový rok a nech je ešte šťastnejší než bol tento Čo si prajem???? Kiežby sa dal čas spomaliť, alebo úplne zastaviť..... to si vážne prajem
ale to sa asi nestane
a aj vám vy kurvy..