ja som strasny manik na vone, to by som ti tu vypisovala hodne dlhy zoznam.
ale co som sama prekvapena, v poslednej dobe som sa strasne namotala na vonu z oriflame - love potion. je to krasna, sladka, jemne eroticka vona, aspon tak posobi na mna.
ale je pravda, ze 25e co za nu chcu v oriflame by som za nu nedala, zohnala som si ju za 8.
no a all time favourite vzdy a vsade za kazdych okolnosti - chloe chloe.
@ladylolita uz ju veru nemaju v ponuke, to bola vona mojich "teen" casov flasticku som si nechala aby som si mohla aspon pricuchnut to sa hned vynori kopec spomienok...
@willbebetter Love Potion je pre mna uplny top, len sa mi akurat dominala (vydrzala mi tri mesiace) Strasne tu vonavku milujem a chcem ju znova, ale tak, zrejme si asi pockam :/
@stenatko preco si pockas? eurace? ako vravim, zohnala som ju za 8e, a to za 10min browsovania na webe...a este si mi aj tusim ty pisala ked som pre nu sla do saratova do dubravky myslela som ze to bude daky fake, ale uplne nova original v krabicke, vsetko tip top, mam este kontakt na tu holku ak by si chcela
Dosť sa mi teraz páči nová See by Chloe. Používam novú od Bossa Nuit pour Femme a Oriflame tuším že Sparkling Paris sa volá a tú mi chválilo viac ľudí ako ktorúkoľvek high end
celkom sa čudujem, že väčšinou sa všetci mladí sťažujú ako nemajú na nič peniaze, ale voňavky používajú také, že by som ja na ne musela zarábať celý mesiac
@levandule A čo sa týka chlapov v mojom okolí, tá Aguilera v @40 je celkom obľúbená A keď som mala menej rokov, používala som jednu od avonu, ktorá bola iba z ruží - tú mi tiež dosť veľa chlapov ospevovalo, dokonca som počula poznámku od jedného známeho že "takto by mala voňať žena"
Myslím, že si dala blbú otázku, lebo chlapi určite po čuchu nerozoznajú voňavku, ja nejakú rozoznám iba keď som ju používala ja. Iné tiež nerozoznám, určite
Jedine tí, čo majú priateľku, vedia, ako sa volá jej voňavka ti môžu napísať, aká sa im páči (Môj manžel by asi tiež nevedel, ako sa volá moja obľúbená voňavka. Vizuálne by asi vedel, ktorá to je...má skôr pamäť na "tváre" ako na mená
@laurikaaa tak...mne nedávajú ľudia 100€ parfumy ako darčeky, a ani mi voňavky už zopár rokov neplatia rodičia, takže ak si to tí tvoji môžu dovoliť, nech sa páči.
pohode,ja tiež napr. používam len pánske vône,gély sprchové a všetko mi to vonia neskutočne a ževraj sa mi dámske ani "nehodia" a aj keby ne,mám na háku..
No ja aktuálne vlastním Secret Fantasy (Avon) je taká čerešňovo sladučká ale zároveň aj nadýchaná vyhovuje mi Je silnejšia a dlho vydrží. A ešte mám Urban Lovers (Oriflame) a tá je taká svieža kvetinová taká na leto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
» goo.gl/8ALC5...
» i0.wp.com/i1292.photobuck...
pred tymto som mala chloe a addict2 versace...
Ale na túto ♥ Ach !!!
ináč túto mám:
a sa mi míňa, hľadám sponzora, díky.
Ale z takých tých nefejkových Versace - Versense ♥_♥
ale co som sama prekvapena, v poslednej dobe som sa strasne namotala na vonu z oriflame - love potion. je to krasna, sladka, jemne eroticka vona, aspon tak posobi na mna.
ale je pravda, ze 25e co za nu chcu v oriflame by som za nu nedala, zohnala som si ju za 8.
no a all time favourite vzdy a vsade za kazdych okolnosti - chloe chloe.
Ja mám momentalne playboy VIP a som spoko
» myinvisibleperfection.tumblr.com/image/451357803...
milujem ju úúplne strašne, a to ju mám prvý x, predtým som mala len túto
» www.google.sk/url?sa=i&rct=j&...
A áno, som dievča, a áno, používam chlapské veci, a áno, žiaden chlap sa zatiaľ nesťažoval
a ešte mám takú cukríkovo voňajúcu Mickey Mouse
ESCADA je normálna značka, dosť známa, povedala by som...za pofidérne by som skôr označila tie, ktoré vyrába TESCO a podobne...volajú sa tuším la Rive
Ale mala som aj túto, tá je super na leto
A tiež sa mi dosť páči:
Celkovo preferujem ovocno-kvetinové vône, alebo kvetinové. Nemám veľmi rada tie drevité, ťažké, korenisté, orientálne.
V svojich teen časoch som dosť fičala na Adidaskách, hlavne tej ružovej, oranžovej a raz som mala takú bledomodrú A občas niečo z Avonu.
Myslím, že si dala blbú otázku, lebo chlapi určite po čuchu nerozoznajú voňavku, ja nejakú rozoznám iba keď som ju používala ja. Iné tiež nerozoznám, určite
Jedine tí, čo majú priateľku, vedia, ako sa volá jej voňavka ti môžu napísať, aká sa im páči (Môj manžel by asi tiež nevedel, ako sa volá moja obľúbená voňavka. Vizuálne by asi vedel, ktorá to je...má skôr pamäť na "tváre" ako na mená
dokonalyyyy
K meninám som však dostala túto voňavku, tak ju používam. A vonia celkom dobre... » sk.oriflame.com/products/produc...
Odchádzam v mieri Zdieľame rovnaký názor..
pohode,ja tiež napr. používam len pánske vône,gély sprchové a všetko mi to vonia neskutočne a ževraj sa mi dámske ani "nehodia" a aj keby ne,mám na háku..
ale mám aj od Loccitane tkú jasmínovú a tú mi jeden chalan pochválil takže asi tak