Zaujimama ma na Vas jedna vec, ako vlastne zena uvazuje ked si hlada partnera? Ja osobne som podla mna celkom v pohode chalan, a fakt ak mam zaujem nejaku zbalit sa mi to aj vacsinou podari,
Ak prijdes na riesenie budem len rad,mam podobny problem A riesenie v nedohladne...
Treba byt len trpezlivy... zeny same nevedia co chcu,takze su strasne nerozhodne a drzia nas v napäti.. niekto to akceptuje a niekto sa s tym nezmieri a tak hlada iné.
6. to poznam balil som tak jednu dva mesiace a za mojim chrbtom sa stretavala s inym a potom mi zapotila ze ho lubi...tak nechapem naco sa stretavala aj so mnou
Mylsim ze najlepsie to vystihuje tato citacia, sice anglicky ale ajtak:
A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired.
Nechcel som sa hned vrhnut do vztahu, ale ona asi nie je pripravena na to aby sme to aspon zacali riesit...
Som si to u nej uz pokaslal, aj ked to skusim dnes este zachranit a prehovorit jej do duse
Ved len ked si predstavim ako su niektore dievcata obletovane zo vsetkych stran, sa ani necudujem ze si vyberaju.. ale nepaci sa mi celkovo taky pristup.
Noo dievca potrebuje byt dobijane, tak ako chalan potrebuje dobijat dievca...Aj ked ta to teraz mozno stve, tak co spravis potom ked sa ti to podari?? dostanes ju a nechas ju tak, lebo uz nebude taka zaujimava ako teraz?? To vy chalani zvyknete...A este nadavajte na dievcata ze nevedia co chcu...
Na jednom nemenovanom fore sa cosi podobne rozoberalo pravdy o zenach
1. Vacsina zien ma nejasno v tom co chcu, su nervozne ked od nich clovek chce vediet verdikt (rozhodnutie, nazor v nerozhodnosti), ak dosiahnu to co "chceli", pocituju neistotu ci je to to, co naozaj chceli.
2. Pri ženách je v prevažnej väčšine ľahšie vybudovať si pertnerský vzťah od "piky", ako keby sa mal vyvinúť, ako nadstavba vzťahu kamarátskeho.
3. Ak hrate so zenou futbal, nevravte jej, aby spracovala loptu na prsia. Za prve sa na vas divne pozrie, az urazene, za druhe Vam da prednasku, ze ju to boli ked sa o to pokusa...
4. Zeny maju radi, ked je okolo nich vela priatelov. To, ze sa do nich polka zalubi je vedlajsie, im to vsak vyhovuje. Su schopne mat viacej kamaratov, nez muzi kamaratiek, bez toho aby sa zalubili.
6.zena ti nikdy nepovie nic priamo
7.zeny su radi dobivane
8.zeny radi glorifikuju pojem "zenskosti"
9.mozes jej skutkami dokazovat , ako ju neskonale milujes , ale ked jej to nepovis aspon raz do tyzdna , tak zacne konspirovat ...
11. Zenu casto pochyti stav, ze je zla, resp. nie dost dobra. Stava sa to v situaciach ked obklukou chalanovi vysvetluje, ze nema o vztah s nim zaujem...
12. Zena potrebuje byt obdivovana a chce aby jej vsetci naokolo davali pocit vynimocnosti a jedinecsnosti
13. Z kazdeho aktu kamaratstva sa musi stat pravidlo, neskor povinnost, ktorej porusenie sa tresta okamzitym urazenim
14. Pre zenu je tazsie pochvalit, pretoze vidi stale viac chyb na muzovi ako muz na zene.
15. Zena ma problemy s hovorenim pravdy ak si tym poskodi svoju reputaciu.
17. Zena nie je schopna udrzat tajomstvo, ak jej nieco hovorite, pocitejte stym ze to hovorite aj jej najlepsej kamaratke
18. Zena vie byt hlboko sklamana a zaroven potesene tou istou vecou v zavislosti od jej momentalnych zaujmov
9. Cokolvek spravis, vzdy musis ratat s tym, ze si zena najde dovod, preco ti to vycitat.
20. Ak poviete nieco, co sa da pochopit dvoma sposobmi, z ktorych jeden je urazlivy, je absolutne jedno, ze vy myslite ten normalny...zene, je to uplne jedno. Ona pochopi ten druhy.
3. zeny maju neuveritelnu schopnost s nami manipulovat, aj ked je muz priam nasmrt urazeny...
24. Zena/dievca Velmi dobre vie co chce, ale najprv to musi chciet.
25.Pokial na to nepride je schopna vselicoho, dovtedy ruky prec.
26. Aj ked je zena vinna, vie to otocit v zaujme svojho dobra na to aby sa muz citil este vinnejsie, a pritom si neuvedomuje, ze to moze byt este horsie.
27. Ak spravi zena chybu a muz sa nahneva a urazi, tak zena to vzdy otoci a urazi sa este viac.. Dovod: muz sa urazil
28. Muzi su zalozeni racionalnejsie, zeny emocionalnejsie
29. Casto robia chybu zeny, hlavne vyvolavaju hadky ked su precitlivene, nezabudajme ze vtedy im ublizuje cely svet navokol. Ak si vsak muz dovoli povedat zene aku chybu urobila, vrati sa mu to v podobe zenskych vycitok typu Za vsetko mozem vzdy ja!
30. Zeny vidia hlbsi zmysel v sklopenej doske na zachode a vo vytlacani zubnej pasty od spodu.
31. Zeny vedia robit viac veci naraz, ale synchronizacia vedenia vozidla s prevodovkou je muzska praca
32. Ženy reagujú precitlivelo / príliš emocionálne vtedy, pokiaľ sa citia nedocenené, ignorované, neprávom obvinené, zúfalé apod. Takto by sa dalo menovať dlho. Všimnime si však spoločné kritérium týchto podmienok. Tvrdím, že ním je nedostatok citu z druhej strany, na čo je ženská psychika nastavená nadmierou emócií. Akoby kompenzácia. Zoberme do úvahy aj to, že muži jednajú niekedy neadekvátne chladne vzhľadom na svoje "racio", ktoré emócie v náročných situáciách odsúva na druhú koľaj (ajkeď dočasne, to je však na ďalšiu úvahu). To potvrdzuje číslo 28 aj 10 (oba body však zohľadňujú cítenie "von", nie dovnútra). Preto si zoberme, že precitlivelosť žien v konflikte s mužmi je spôsobená, vonkoncom však nie vždy, kolíziou vyššie popísaného. Preto často ako muži vnímame ženy ako precitlivené, skúsme však najprv pochopiť prečo skôr, ako jej povieme svoj racionálny pohľad.
Hm... Ale závisí aj od dievčaťa/ženy, od jej povahy... nemá cenu škatulkovať... ŽENY nevedia čo chcú... ŽENY sú také a onaké... Nie každá. Teda, dnes je veľmi ťažké nájsť dievča, ktoré je normálne... Ale pravdepodobne veľa chalanov/mužov naráža presne na ten typ, ktorý bol tu spomínaný... Vy narážate na dievčatá, ktoré nevedia čo chcú, čo sú pomalé, nerozhodné, potvory... My zasa na chalanov, čo idú na všetko príliš rýchlo, čo sa s nami zahrávajú, majú aj tri holky naraz... Proste, obe strany majú ťažké nájsť niekoho v pohode... A tak len želám veľa trpezlivosti pri neúspechu a šťastia v hľadaní...
ja tes nechapem co je na tom blbe sak fakt ako chce to cas a este ked toho cloveka nepoznam...hm...a ja zas nechapem preco ste vy chlapci taky nedockavy a radi sa predvadzate
29. Lenže nie každej holke sa kamarát páči... A keď nie, tak potom to je dosť nepríjemné.. a keď vidím každý deň na cestách, ako jazdia niektorí muži... no, k nim do auta by som si nesadla...
30. to patrilo 22.-Rmnb len on to mal rozkúskované na body... treba len lepšie pozrieť
Viete prečo ženy tak dlho váhajú či si s niekym začnú..?bolo to v telke...tak to musí byť pravda ...je to prosím pekne vrodené,ženy vedia že náhoda je blbec a že to ony budú musieť 9mesiacov...bábo kým muž si bude môcť ďalej užívať a tak podvedome hladajú najschopnejšiejho samca Takže ak váha je malá pravdepodobnosť že ste si súúúdený osudovo psychicky geneticky.. si myslím
34. Alebo si možno chcú rozmyslieť, s kým si to vôbec idú niečo začínať... Viac žien si vyskúšalo, že sa treba najskôr oťukať, nie potom s končiť s alkoholikom žobrajúcim pred prahom...
Jasne, ze zeny su rady dobyvane, ale myslim, ze nie prehnane ziadostivo a zurivo. Ono totiz ked sa chlap prehnane snazi, zena nadobudne pocit, ze mu ide len o jedno, teda o sex. Treba na to ist jemne a hlavne nam babam chalani nechajte cas... Aj ked nikoho nebavi cakat dlho, ono sa to vyplati
39. len vystihnut ten moment ked si zena prestane mysliet ze chlapovi ide len o sex je tazke...ked ides po zenskej moc je to zle a ked ich ignorujes je to tiez zle a najst strednu cestu medzi tym je takmer nemozne
2. a 4. v jednom - Medzi kamaratom a priatelom je pre nas obrovsky rozdiel. Preco? Baby hovoria kamaratom casto viac veci ako priatelom. Pri kamaratovi sa neboja toho, ze ked sa rozidu pouzije to proti nim. A chodit s kamaratom je proste... Uz len z akehosi "moralneho" osobneho hladiska a pohladu tej dievciny cosi divne
14. s tymto bodom nesuhlasim. Ja napriklad nemam problem pochvalit
20. toto je uz z opatrnosti. Kto ma kedy vediet ktory sposob vy chalani myslite? ked obycajne sa holky stretavame s takymi, co narazaju prave na ten druhy horsi?
40. Je to tazke...ale nie je to nemozne! Len tam treba mat stastie, trafit sa na spravnu holku v dobrej nalade (nemyslim nejak podporenu dobru naladu)...
A my zeny sme proste zlozite bytosti...ale preto nas vy muzi tak milujete
43. dost tvrde...ale aspon vieme ako muzi v tejto dobe myslia my mozme povedat, ze ste nam na vozenie sa autom, nosenie tasiek na nakupoch, telesne teplo a moznost sa o niekoho v tazkej chvili opriet, na vykonavanie tazkych prac v domacnosti (opravit a podobne) a hned nas oznacite za feministky
ale aj tak...netrepte..holky su tu na ovela viac veci, nez len tie co si napisal, iba si t cez svoje ego nechcete priznat , rovnako ako si my nechceme priznat ked nemame pravdu
Začnem reakciou na základ diskusie - Ďalšia možnosť je, že dievča proste nie je zvyknuté na pozornosť tohto druhu, takže je z toho trochu vykoľajené
A tie body boli vcelku zaujímavé, uznávam že niektoré pravdivé, ale iné...
Keď neviem čo chcem, tak to dávam verejne najavo Nemám dôvod tajiť to a očakávam že mi okolie poradí v rozhodovaní (ale nie spôsobom - vyber si tamto, ale skôr radou "ako na to" )
Tiež si myslím že žene nie je dvakrát príjemné keď sa do nej kamarát zaľúbi a ona k nemu nič necíti (Alebo myslíš že odmietnutie je pre stranu ktorá odmieta ľahšie? )
Pri tých tajomstvách tiež protestujem. Pokiaľ ma niekto poprosí aby som to nikomu nehovorila, tak to naozaj nikomu nehovorím, ani kamarátke nie, aj keď ma potom mrzí keď sa ma na to opýta a ja jej nemôžem nič povedať...
P.S.: Vytláčanie zubnej pasty odspodu má racionálny dôvod!
tak pre tych ktorych to zaujima ako som vyriesil svoj problem, kvoli ktoremu som zalozil diskusiu
Vcera vecer som jej prehovoril do duse ze nech sa sprava normalne a nepise somariny.. potom konecne sme sa porozpravali na urovni, vraj ma nejake problemy este s byvalim partnerom a neviem ci to chce alebo nechce, tak som jej dal cas nech si to rozmysli, a popri tom zazelal vela stasia s nim..
hehe ale viem ze sa asi rozidu a potom je moja, HAHAHAAAAAAAAAAA (len neviem za ako dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Nie kazdy sa bezhlavo vrha do vztahu, to chce proste cas.
Treba byt len trpezlivy... zeny same nevedia co chcu,takze su strasne nerozhodne a drzia nas v napäti.. niekto to akceptuje a niekto sa s tym nezmieri a tak hlada iné.
Ukoncili sme nase kamratstvo,pretoze si nasla ineho...zeny radi zavadzaju,nikdy nic nepovdia priamo,sa radsej skovavaju a vyhovaraju na cas.
Ze nevedia a potrebuju si to premysliet...utekaju pred problemom.
Cest vyjnimkam
4. tak tak zenske nevedia co chcu
Kym je clovek mlady,hlada sa..tazko ponukne nieco tomu druhemu... okrem lasky.
Potrebovala cas,aby to zistila, nechcela ta stratit a bla,bla,bla..same vyhovaravcky.
Mam pocit,ze zeny neradi riskuju a chcu pomaly vsetko na svete a nakoniec aj tak skoncia v posteli s nejaky agresivnym alkoholikom.
A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired.
- preklad len na poziadanie lebo mam vela roboty
Som si to u nej uz pokaslal, aj ked to skusim dnes este zachranit a prehovorit jej do duse
Ved len ked si predstavim ako su niektore dievcata obletovane zo vsetkych stran, sa ani necudujem ze si vyberaju.. ale nepaci sa mi celkovo taky pristup.
1. Vacsina zien ma nejasno v tom co chcu, su nervozne ked od nich clovek chce vediet verdikt (rozhodnutie, nazor v nerozhodnosti), ak dosiahnu to co "chceli", pocituju neistotu ci je to to, co naozaj chceli.
2. Pri ženách je v prevažnej väčšine ľahšie vybudovať si pertnerský vzťah od "piky", ako keby sa mal vyvinúť, ako nadstavba vzťahu kamarátskeho.
3. Ak hrate so zenou futbal, nevravte jej, aby spracovala loptu na prsia. Za prve sa na vas divne pozrie, az urazene, za druhe Vam da prednasku, ze ju to boli ked sa o to pokusa...
4. Zeny maju radi, ked je okolo nich vela priatelov. To, ze sa do nich polka zalubi je vedlajsie, im to vsak vyhovuje. Su schopne mat viacej kamaratov, nez muzi kamaratiek, bez toho aby sa zalubili.
6.zena ti nikdy nepovie nic priamo
7.zeny su radi dobivane
8.zeny radi glorifikuju pojem "zenskosti"
9.mozes jej skutkami dokazovat , ako ju neskonale milujes , ale ked jej to nepovis aspon raz do tyzdna , tak zacne konspirovat ...
11. Zenu casto pochyti stav, ze je zla, resp. nie dost dobra. Stava sa to v situaciach ked obklukou chalanovi vysvetluje, ze nema o vztah s nim zaujem...
12. Zena potrebuje byt obdivovana a chce aby jej vsetci naokolo davali pocit vynimocnosti a jedinecsnosti
13. Z kazdeho aktu kamaratstva sa musi stat pravidlo, neskor povinnost, ktorej porusenie sa tresta okamzitym urazenim
14. Pre zenu je tazsie pochvalit, pretoze vidi stale viac chyb na muzovi ako muz na zene.
15. Zena ma problemy s hovorenim pravdy ak si tym poskodi svoju reputaciu.
17. Zena nie je schopna udrzat tajomstvo, ak jej nieco hovorite, pocitejte stym ze to hovorite aj jej najlepsej kamaratke
18. Zena vie byt hlboko sklamana a zaroven potesene tou istou vecou v zavislosti od jej momentalnych zaujmov
9. Cokolvek spravis, vzdy musis ratat s tym, ze si zena najde dovod, preco ti to vycitat.
20. Ak poviete nieco, co sa da pochopit dvoma sposobmi, z ktorych jeden je urazlivy, je absolutne jedno, ze vy myslite ten normalny...zene, je to uplne jedno. Ona pochopi ten druhy.
3. zeny maju neuveritelnu schopnost s nami manipulovat, aj ked je muz priam nasmrt urazeny...
24. Zena/dievca Velmi dobre vie co chce, ale najprv to musi chciet.
25.Pokial na to nepride je schopna vselicoho, dovtedy ruky prec.
26. Aj ked je zena vinna, vie to otocit v zaujme svojho dobra na to aby sa muz citil este vinnejsie, a pritom si neuvedomuje, ze to moze byt este horsie.
27. Ak spravi zena chybu a muz sa nahneva a urazi, tak zena to vzdy otoci a urazi sa este viac.. Dovod: muz sa urazil
28. Muzi su zalozeni racionalnejsie, zeny emocionalnejsie
29. Casto robia chybu zeny, hlavne vyvolavaju hadky ked su precitlivene, nezabudajme ze vtedy im ublizuje cely svet navokol. Ak si vsak muz dovoli povedat zene aku chybu urobila, vrati sa mu to v podobe zenskych vycitok typu Za vsetko mozem vzdy ja!
30. Zeny vidia hlbsi zmysel v sklopenej doske na zachode a vo vytlacani zubnej pasty od spodu.
31. Zeny vedia robit viac veci naraz, ale synchronizacia vedenia vozidla s prevodovkou je muzska praca
32. Ženy reagujú precitlivelo / príliš emocionálne vtedy, pokiaľ sa citia nedocenené, ignorované, neprávom obvinené, zúfalé apod. Takto by sa dalo menovať dlho. Všimnime si však spoločné kritérium týchto podmienok. Tvrdím, že ním je nedostatok citu z druhej strany, na čo je ženská psychika nastavená nadmierou emócií. Akoby kompenzácia. Zoberme do úvahy aj to, že muži jednajú niekedy neadekvátne chladne vzhľadom na svoje "racio", ktoré emócie v náročných situáciách odsúva na druhú koľaj (ajkeď dočasne, to je však na ďalšiu úvahu). To potvrdzuje číslo 28 aj 10 (oba body však zohľadňujú cítenie "von", nie dovnútra). Preto si zoberme, že precitlivelosť žien v konflikte s mužmi je spôsobená, vonkoncom však nie vždy, kolíziou vyššie popísaného. Preto často ako muži vnímame ženy ako precitlivené, skúsme však najprv pochopiť prečo skôr, ako jej povieme svoj racionálny pohľad.
samozrejme je to velmi subjektivne
1. pozor ale aby si nedobýjal niekolko mesiacov,mas predsa aj svoju hrdost a netreba sa tlacit niekam,kde ta nechcu...
ide leto, treba si uzit, ale som zvedava,jak sa to vyvrbi, ak sa to nejako vyvrbi
K bodu číslo 3.: Tak sorry, ale vážne to bolí
K bodu číslo 4.: Nie je moc príjemné, keď sa do ženy zaľúbi jej priateľ... A rozhodne to nevyhovuje...
K bodu číslo 31.: Moja mama jazdí ako bohyňa, tak bacha na slová
Inač nemám námietky...
v tej 3jke islo hlavne o tu prvu cast i ked aj druha ma cosi do seba...
A co ej na tom neprijemene ked sa aj tebe on paci? Tu ide o ten pripad, ze kamarat sa ti aj paci a keby nebol kamarat aj by si to riskla....
31: ako bohyna medzi zenami ale na muzov nema (sorry musel som si rypnut
30. to patrilo 22.-Rmnb len on to mal rozkúskované na body... treba len lepšie pozrieť
Lepšie a pravdivejšie čítanie som dlho nevidel
2. a 4. v jednom - Medzi kamaratom a priatelom je pre nas obrovsky rozdiel. Preco? Baby hovoria kamaratom casto viac veci ako priatelom. Pri kamaratovi sa neboja toho, ze ked sa rozidu pouzije to proti nim. A chodit s kamaratom je proste... Uz len z akehosi "moralneho" osobneho hladiska a pohladu tej dievciny cosi divne
14. s tymto bodom nesuhlasim. Ja napriklad nemam problem pochvalit
20. toto je uz z opatrnosti. Kto ma kedy vediet ktory sposob vy chalani myslite? ked obycajne sa holky stretavame s takymi, co narazaju prave na ten druhy horsi?
So zvyskom musim suhlasit
A my zeny sme proste zlozite bytosti...ale preto nas vy muzi tak milujete
ale aj tak...netrepte..holky su tu na ovela viac veci, nez len tie co si napisal, iba si t cez svoje ego nechcete priznat , rovnako ako si my nechceme priznat ked nemame pravdu
btw zo zien co chcu chlapa za auto a pod je mi zle...volam ich kurvy
My chlapov co nas chcu na sex, varenie a podobne volame kokoti, svine, kurvosi a podobne..zjavne mame viac vyrazov
A tie body boli vcelku zaujímavé, uznávam že niektoré pravdivé, ale iné...
Keď neviem čo chcem, tak to dávam verejne najavo Nemám dôvod tajiť to a očakávam že mi okolie poradí v rozhodovaní (ale nie spôsobom - vyber si tamto, ale skôr radou "ako na to" )
Tiež si myslím že žene nie je dvakrát príjemné keď sa do nej kamarát zaľúbi a ona k nemu nič necíti (Alebo myslíš že odmietnutie je pre stranu ktorá odmieta ľahšie? )
Pri tých tajomstvách tiež protestujem. Pokiaľ ma niekto poprosí aby som to nikomu nehovorila, tak to naozaj nikomu nehovorím, ani kamarátke nie, aj keď ma potom mrzí keď sa ma na to opýta a ja jej nemôžem nič povedať...
P.S.: Vytláčanie zubnej pasty odspodu má racionálny dôvod!
Vcera vecer som jej prehovoril do duse ze nech sa sprava normalne a nepise somariny.. potom konecne sme sa porozpravali na urovni, vraj ma nejake problemy este s byvalim partnerom a neviem ci to chce alebo nechce, tak som jej dal cas nech si to rozmysli, a popri tom zazelal vela stasia s nim..
hehe ale viem ze sa asi rozidu a potom je moja, HAHAHAAAAAAAAAAA (len neviem za ako dlho
TOTO STARE PRISLOVIE VELA VYSVETLUJE:
ZENA JE AKO OPICA, NEPUSTI JEDEN KONAR, DOKYM NEDRZI DRHUHY PEVNE V RUKACH...