@1 Cize ponaucenie. Ak mate velke brusko, budte chuj a to brusko si nikto ani nevsimen.
Ale nie preto som tu. Ja som sa chcel spytat ci vam vadi ked ma chlap trosku vacsi penis. Alebo zena. Alebo zviera. Vadia vam zvierata s velkymi penismi? Slony napriklad.
Mne sa takto prvotne nepacia moc
Ale viem,ze 90% chlapov casom take brucho nadobudne,takze ma to netrapi moj sice zatial nema,no budem ho lubit aj s nim.
akoze fyzicky ma pritahuju stihle vysoke atleticke typy, ale lubit viem muza bez ohladu na brucho ci ho ma ci nema...whatever, zalezi mi na inych veciach
Ja nemám žiadnu nadváhu, BMI v úplne norme, ale aj tak mám tak trošku pneumatiky Začal som ale na sebe už konečne makať. Akože baby tu tvrdia, že im to nevadí a že im záleží na povahe ale určite by sa nebránili ak by ich chlap mal poriadne vypracované tehličky, že tak neklamte samé seba prosím vás
nevadí, dokonca preferujem viac ako ,,tehličky,, . Jedna mi stačí bohate keď chytím až príliš vyšportované chlapské brucho, príde mi to ako keby som prechádzala po radiatore
vobec sa mi uz nepaci take mensie brucho na chalanovi. (Take ma byvaly - takze mozno aj preto.) Mam rada chude a mierne vyrysovane (ako ma moj sucasny) Je to o dosť krajší a viac sexy pohľad na také dokonalé mierne vyrysované brucho ako na nejaký ovisnutý, ochabnutý pupek...
@matiarka Tak ďakujem, ty si celá fajn Myslím, že keď sa s nejakou zoznamujem, nevie, ako sa správam k iným a celkovo mi nikdy žiadna ani len slovkom nenaznačila, že by som bol zlý na ľudí
Skôr záleží na povahe a správaní, ale úprimne, vždy som si myslela, že človek s nadváhou sa sotva niekde so mnou prejde a aj keby chcel, úplne ho to vyčerpá, spotí sa a bude lenivý jak fras doma, čo sa zatiaľ potvrdilo v mojom živote u ľudí s dosť veľkou nadváhou. Aj keď nie priamo u priateľa (ten športuje), preto sa mi páčil.
(Samozrejme je to iné, ak len trochu, každý má občas nejaký ten tuk a bruško.)
@matiarka Sem-tam určite Ale bavíme sa vo všeobecnosti Že ma ani nejak nepoznajú, ale cítim, že to brucho im vadí, som skrátka bucľatý a necítim sa vôbec atraktívny, no A 4 mesiace chodím do posilky 4-5 hodín týždenne a schudol som odvtedy 3 pojebané kilká.
@antifunebracka Nešibe ti len tak trošku?
No tak si a čo? To ti na atraktivite neuberá nejak extra...
Aj ja som a ty môžeš byť, lebo si chlap!
Ale využijem aj ja chvíľku sťažností Ja som kvôli robote schudla päť a chcem ešte dve /tri poj.bané kilká a nedá sa
@matiarka Práve preto, že som chlap, by som nemal mať bruško, lebo baby takéto veci strašne riešia CHlapi majú na háku aj keď je baba tlstá, bežne vidíš dvojice pekný chalan-tlstá baba na ulici, ale tlstý chalan-pekná baba skoro nikdy, pokiaľ to neni pracháč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale nie preto som tu. Ja som sa chcel spytat ci vam vadi ked ma chlap trosku vacsi penis. Alebo zena. Alebo zviera. Vadia vam zvierata s velkymi penismi? Slony napriklad.
4.bp.blogspot.com/-xOyrQjTZqD0/UEsx6QuVOvI/AAAAAAAAKz0/0T4hQVVAcnQ/s1600/Male-Body-Type-Chart-Ottermode-Builtfat-Bearmode-S.jpg
ale
nieco medzi buildfat a chubby je pre mna stale ok
take to brusko je fajn ^^ ani ja ho nemam doko
Ale viem,ze 90% chlapov casom take brucho nadobudne,takze ma to netrapi moj sice zatial nema,no budem ho lubit aj s nim.
@Feelagain @Artlover @Darkestangel @Moouselet tak a teraz sa pobite ktora sa bude somnou frajerit ! Alebo ok mozeme zorganizovat aj harem :S
Ty máš vcelku fajn brúš, ak je stále také ako pred rokmi
Hm, možno sem-tamné ženy/hocikto nemá rád tvoj zmysel pre humor ale pre drzosť? Inak si ale láska najväčšia
(Samozrejme je to iné, ak len trochu, každý má občas nejaký ten tuk a bruško.)
No tak si a čo? To ti na atraktivite neuberá nejak extra...
Aj ja som a ty môžeš byť, lebo si chlap!
Ale využijem aj ja chvíľku sťažností Ja som kvôli robote schudla päť a chcem ešte dve /tri poj.bané kilká a nedá sa