@zajko30 filip toto je len internet, nie realni zivot. ja nechapem....to si tak beries co ti tu kto kedy napisal? skus sa nad tym povzniest,a nebrat to tak vazne. a uvydis ze bude ti lepsie. ako vydis, ja z tebou viem pisat aj normalne, len nesmies sa hned urazat ked z tebou nesuhlasim, alebo ked ti napisem ze nemas pravdu. a tak isto obcas prilis vazne beries ked ti tu niekto nieco zle napise. tak hlavu hore filip nenechaj sa odradit, len....zmen styl akym pises a reagujes, a uvydis vsetko bude fajn
som zásadový človek, môže to byť aj neviem čo, nie len internet, ale tu som spoznal , akí dokážu byť ludia zákerní a zlí, svoj názor na život mám na rozdiel od ních iný, su obmedzení a opičia sa jeden po druhom, lebo nechcú zaostať v rade, ináč by ho ušliapali!! no a to je ten môj prípad!!
som iný a preto sa odtialto dekujem a nechám ich žiť v ich ilúziach o živote bez Boha a spravodlivosti........
a ako som už napísal: na každého raz príde!! Len, aby nebolo neskro!
ale mňa to nemúsi trapiť, je to ich problém, za ktorý budu platiť tvrdú daň....
@zajko30 no vies, v realnom svete su poniektory ludia aj ovela horsiii, a tu je to este relativne dobre. ved skus si pozriet ine weby a uvydis ake to je tam. co? aky boh? co ma boh z tymto? vydis...to ja na tebe nechapem....na jednej strane prezentujes akiii si veriaci a take.....a na druhej sa otvorene chvalis tym co robis. v tom vydim rozpor...a teraz nehovorim o moralke, ale o podstate. tomu ja nerozumiem. tak isto ako pises ze mas svoju lasku a ako vam je spolu dobre....co?! dobre?! tebe je dobre ked musis skrivat ze si gay???? tak isto nechapem tvoje vyjadrenia na adresu ludiii co pisali ze sa im nepaci na slovensku a podobne....a ty hned si ich vyhanal.....a podla teba....ked si gay...si myslis...ze na slovensku je pre gayov skvely zivot??? ked nemozu ani mat registrovane partnerstva???? ked nemozu ani ist po ulici drziac sa za ruky???? ci ty si "stastny" ze sa pretvarujes ze si hetero???? mi odpovedz na to, lebo ja tomu jaksi nechapem.....na jednej strane tvrdis ako je tu dobre....a na druhej...vcerajsia tvoja diskusia aka tu je netolerantnost a diskriminacia......co ty na to?
dobre som ta vtedy odhadol na cirkusanta Myslim, ze jedno z naj vystupeni toto
Jedna vec. Dan Brown != Biblia Rozhodne sa teraz nejdem zastavat biblie, kedze mi to pride dost komicky bullshit v monohych castiach a boh je podla mna taky rovnaky tipek ako my vsetci, ak nejaky jeden jediny vobec je. Ale musim povedat ze mas neskutocne domyleny uuuuplne cely zivot. Povodne som si myslel, ze to mas domylene len s tymy zenamy, ale vidim, ze to mas v hlave popletene daleko viac. Asi som ta precenil.
Najvtipnejsie (tragikomickym sposobom) je ze ty nepotrebujes dav, aby ta usliapal. Ty si na to vystacis sam.
No kedze je toto tvoje posledne vystupenie, idem ja po jahody a sampanske a ide sa oslavovat Na zdravie
a nezabudní si dať do toho šumivého vína nejake LSD aby si mal niečo v hlave!!!
však to oblubuješ , robiš na sebe pokusy a tu je výsledok!!! v spoločnosti zas o jedného drbnutého viac...
a domýlený si naozaj naporiadok: na šampánske asi nemáš, kde by si na to aj zobral, to je Francúzska fajta, vieš zlatko,
ty budeš piť akurátne možná??? Hubert de Luxe, sladké a tváriť sa pri tom ako šéf toho tvojho cirkusu v hlave.........nezabudni, že šumivé má byť vychladené a jahody maju byť mrazené a nie kompotovanééééééééé. To by si potom pil už naozaj poriadnu sračku, to len na okraj vševedko..
a že neveriš v Boha, je tvoj problém!
niekedy si na neho spomenieš, určite si spomenieš! Môžem ťa však ubezpečiť, že ti odpustí aj keď, si taky jebo..........filip
Rozdiel medzi sumivym vinom a sampanskym este poznam, nemusis mat strach. A kde by som na to zobral? No, na rozdiel od teba, nemam potrebu tebe ani nikomu dokazovat a ukazovat kde a kolko zarabam
LSD? Uhm, k drogam mam dost silny odpor. Takze nie dakujem
A Boh? Uzasne kolko zrasu toho o nom vies Ja s nim chodim kazdu stredu na pivo, ale pivo nepijem, tak len spolu kecame ako ide zivot. A poviem ti, ze v zivote mam jednu istotu. Ak odpousti tebe, tak mne urcite Narobil som vela hluposti a este narobim, ale uz som raz taky. Takeho ma stvoril, takeho ma ma. Ty nazves matku jeho milovaneho syna kurvou a potom cakas odpustenie.
Ale ze si to ty, a uznavam ta ako cirkusoveho umelca, v stredu sa za teba prihovorim. Aj ked....
Ako raz rozpraval jeden farar pribeh - "Studen sa modlil pred skuskou. Boze prosim osviet moj mozog, nech zajtra vsetko viem. A na to zjavila z neba ziara a ozval sa hlas. Ved ja by som aj osvietil, keby bolo co" Neviem preco som si na to spomenul prave pri tebe aha, vlastne uz viem
@zajko30 Aké berieš drogy? Ja len, že keby som niekedy veľmi potrebovala, aby som si vedela zohnať... Vyzerá, že majú prvotriedny účinok na psychiku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a k teme: ja sa tym nepotrebujem utesovat.
ano naposledy
filip
Ja chcem šampanské!!!
a vlastne, o čom?
......................................z pozdravom Mato.
A tiez nechapem preco sa hras na fore na takeho ludomila, ked tvoje tsky su plne reci o tom, ako je dobre a vyhodne byt chrapunom.
Hovoris, ze ja sa vyjadrujem ako 50 rocny dedo, ale tvoje reci mi pripadaju skor na 80 a viac.
Si ako stara babka ktora chodi raz do tyzdna do kostola, a 6 dni v tyzdni robi veci, z ktorych sa v nedelu chodi spovedat.
Ale nikdy sa nezmeni.
Filozofia som aky som a som sam sebou je dobra, pokial to co si nemozes zmenit.
Ale co mozes zmenit, tam sa nevyhovaraj.
To ako ta budu brat ludia vo velkej miere zalezi aj na tebe.
som zásadový človek, môže to byť aj neviem čo, nie len internet, ale tu som spoznal , akí dokážu byť ludia zákerní a zlí, svoj názor na život mám na rozdiel od ních iný, su obmedzení a opičia sa jeden po druhom, lebo nechcú zaostať v rade, ináč by ho ušliapali!! no a to je ten môj prípad!!
som iný a preto sa odtialto dekujem a nechám ich žiť v ich ilúziach o živote bez Boha a spravodlivosti........
a ako som už napísal: na každého raz príde!! Len, aby nebolo neskro!
ale mňa to nemúsi trapiť, je to ich problém, za ktorý budu platiť tvrdú daň....
filip
neodvolávam sa na Boha, len ho verím, a že žijem v hriechu?!
aj Mária Magdaléna bola kurva a stala sa svätá, ale to ty nemôžeš vedieť, lebo nečítaš Bibliu...
filip
L O L
dobre som ta vtedy odhadol na cirkusanta Myslim, ze jedno z naj vystupeni toto
Jedna vec. Dan Brown != Biblia Rozhodne sa teraz nejdem zastavat biblie, kedze mi to pride dost komicky bullshit v monohych castiach a boh je podla mna taky rovnaky tipek ako my vsetci, ak nejaky jeden jediny vobec je. Ale musim povedat ze mas neskutocne domyleny uuuuplne cely zivot. Povodne som si myslel, ze to mas domylene len s tymy zenamy, ale vidim, ze to mas v hlave popletene daleko viac. Asi som ta precenil.
Najvtipnejsie (tragikomickym sposobom) je ze ty nepotrebujes dav, aby ta usliapal. Ty si na to vystacis sam.
No kedze je toto tvoje posledne vystupenie, idem ja po jahody a sampanske a ide sa oslavovat Na zdravie
a nezabudní si dať do toho šumivého vína nejake LSD aby si mal niečo v hlave!!!
však to oblubuješ , robiš na sebe pokusy a tu je výsledok!!! v spoločnosti zas o jedného drbnutého viac...
a domýlený si naozaj naporiadok: na šampánske asi nemáš, kde by si na to aj zobral, to je Francúzska fajta, vieš zlatko,
ty budeš piť akurátne možná??? Hubert de Luxe, sladké a tváriť sa pri tom ako šéf toho tvojho cirkusu v hlave.........nezabudni, že šumivé má byť vychladené a jahody maju byť mrazené a nie kompotovanééééééééé. To by si potom pil už naozaj poriadnu sračku, to len na okraj vševedko..
a že neveriš v Boha, je tvoj problém!
niekedy si na neho spomenieš, určite si spomenieš! Môžem ťa však ubezpečiť, že ti odpustí aj keď, si taky jebo..........filip
zvlastne, z komickeho sa stal tragicky
Rozdiel medzi sumivym vinom a sampanskym este poznam, nemusis mat strach. A kde by som na to zobral? No, na rozdiel od teba, nemam potrebu tebe ani nikomu dokazovat a ukazovat kde a kolko zarabam
LSD? Uhm, k drogam mam dost silny odpor. Takze nie dakujem
A Boh? Uzasne kolko zrasu toho o nom vies Ja s nim chodim kazdu stredu na pivo, ale pivo nepijem, tak len spolu kecame ako ide zivot. A poviem ti, ze v zivote mam jednu istotu. Ak odpousti tebe, tak mne urcite Narobil som vela hluposti a este narobim, ale uz som raz taky. Takeho ma stvoril, takeho ma ma. Ty nazves matku jeho milovaneho syna kurvou a potom cakas odpustenie.
Ale ze si to ty, a uznavam ta ako cirkusoveho umelca, v stredu sa za teba prihovorim. Aj ked....
Ako raz rozpraval jeden farar pribeh - "Studen sa modlil pred skuskou. Boze prosim osviet moj mozog, nech zajtra vsetko viem. A na to zjavila z neba ziara a ozval sa hlas. Ved ja by som aj osvietil, keby bolo co" Neviem preco som si na to spomenul prave pri tebe aha, vlastne uz viem
aj ked mi to bude kusok luto. na jeho albumoch som sa niekedy ozaj bavila
@zajko30 Aké berieš drogy? Ja len, že keby som niekedy veľmi potrebovala, aby som si vedela zohnať... Vyzerá, že majú prvotriedny účinok na psychiku...
"ty sa jediny nevieš zmieriť s tým, že si debil"
takže my ostatní sme sa už s tým zmierili, že sme debili a len zajko to nechce priznať!