feletón šikovná vec, ale prešlo by ma to časom, by som sa netrápila, a o jedne som asi dnes aj prišla, držal mi skoro štyri roky, zatiaľ nejako nehysterčím preň, hoci mi bol kamarátom súčiastkovým bez pc nie kde by som písala??? a hrala...? buhahahaha
no neviem, prve dni by to bolo tazke... (aby som fakt pozhanal hudbu na platniach, hoci gramofony asi nepodporuju last.fm xD)... ale potom by to preslo vsetkych a decka (teenageri, proste mi seci) by konecne zase raz vyliezli von... a robili take tie blbosti ako sme kedysi davno robili my (napriklad lozili po stromoch a take blbosti co dneska nikto nerobi)... jezkove oci, pripadam si ako dochodca, co kritizuje vsetko nove... ale je to tak... ze dneska su vsetci skor zalezeni doma (alebo ozrati/na drogach, no)...
asi by sme spoznavali ludi normalne a nie cez rozne pokece.rozpraval by som sa s clovekom a nerozmislal nad tym kto je na druhej strane.uz asi nebudem tak casto chodit na internet
no tak myslím že je toto určite nepravdepodobné a nikdy sa to nestane...ale teda ...
no čo už keby to nebolo tak by som si našla niečo..veď ľudia existovali aj bez toho...a myslím že mňa by to aj tak moc netrápilo lebo sú predsa aj knihy....takže tak....a je tiež veľa vecí čo sa dá robiť aj bez toho...
myslím, že keby sa to stalo bolo by viac ľudí konečne vonku a tiež by poklesol počet obéznych ľudí a ľudí s nadváhou....
Ja by som si celkom rýchlo zvykla... Internet ani telefon som nemala odjakživa, takže keď sa to dalo vydržať predtým... A aspoň by som sa konečne viac venovala aj iným záľubám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
lebo všetko v dnešnej dobe je riadene cez net/telefon
komplet všetko hospodárstvo no proste všetko
no čo už keby to nebolo tak by som si našla niečo..veď ľudia existovali aj bez toho...a myslím že mňa by to aj tak moc netrápilo lebo sú predsa aj knihy....takže tak....a je tiež veľa vecí čo sa dá robiť aj bez toho...
myslím, že keby sa to stalo bolo by viac ľudí konečne vonku a tiež by poklesol počet obéznych ľudí a ľudí s nadváhou....
a co by som urobila? konecne by som precitala vsetky knihy na ktore mam zalusk a chodila by som viac von