Zdravim,chcem sa len obratit na chalanov s jednym problemom.
Muzi odjakziva strasne ziarlia,ked co i len uvidia svoju babu sa bavit s inym.Zvycajne z toho vznikne hadka alebo dokonca rozchod.Ale ked nieco podobne urobi on,vsetko je v poriadku,este z
@0 odpoveď: absolútne by mi to bolo ukradnuté, téma žiarlivosti tu už bola včera či dnes už, neviem, tam som dal svoj názor, ja osobne by som nič nemal aj proti tomu, keby sa bozkávala s iným, je to jej vec, ja jej nemôžem kázať ako sa má správať a čo má robiť, nemám na to právo a keď ma naozaj ľúbi, tak ju to bude škrieť dostatočne dosť, na chate keď sme hrali fľašu padali pusy, či francuzáky a bolo mi to ukradnuté
ziarlivy som jak pes, ale vacsinou nemam tendencie dat to na sebe nejak extra vyrazne znat, aby to citili ostatni okrem holky samotnej...a ta potom nech sa dusi vo vlastnej stave a vymysli, jak z toho von...
jo, a veta "nie je to tak ako to vyzera" nestrati lesk asi nikdy
v duchu by som asi ziarlil malinko, kazdopadne keby mi bolo nieco take ohlasene a vysvetlene (myslim take stretnutie) a povedala by mi co sa asi chysta, tak ako nemal by som s tim najmensi problem
Ja by som chcela žiarlivého chalana tak zdravo samozrejme...ale aj tak Ten môj vôbec nežiarli...proste chlap musí žiarliť to potom neni ono keď nežiarli tak mi to pripadá také že je mu to jedno...
Ale mala som tak 4 roky dozadu chalana ktorý bol neskutočne žiarlivý...úplne chorobne....hovoril mi také veci ako že keď sa s ním rozídem a uvidí ma s nejakým iným chalanom tak ho zabije a podobne...a keď sa to stalo tak mi robil doslova peklo zo života...takého som teda zrovna nemyslela...
ak by som bol tvoj priateľ a povedal by som ti, že som si s jednou kamarátkou s ktorou sa vidím raz za sto rokov, dal pri rozlúčke pusu, žiarlila by si?
vždy otoč otázku na samú seba a možno ľahšie nájdeš problém tam kde ho spočiatku nevidno resp. naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Uz neviem ziarlit ani nic...nic nenatahovat....
jo, a veta "nie je to tak ako to vyzera" nestrati lesk asi nikdy
Ja som strašne žiarlivý, ale nezaťažoval som mojou žiarlivosťou partnerku nikdy, iba keď ma niečo fakt nahnevalo.
Ale mala som tak 4 roky dozadu chalana ktorý bol neskutočne žiarlivý...úplne chorobne....hovoril mi také veci ako že keď sa s ním rozídem a uvidí ma s nejakým iným chalanom tak ho zabije a podobne...a keď sa to stalo tak mi robil doslova peklo zo života...takého som teda zrovna nemyslela...
žiadny extrém nie je dobrý... len kde je hranica, pokiaľ je žiarlivosť prirodzená a odkiaľ už chorobná?
nielen u chalanov
vždy otoč otázku na samú seba a možno ľahšie nájdeš problém tam kde ho spočiatku nevidno resp. naopak.
Lebo som dosla...do auta s rozopnutym opaskom a rozviazanym trikom a s ruzou v ruke