niekedy je pre človeka svet, v ktorý verí cennejší ako ten reálny v ktorom žije, pri dnešnom "skutočnom" svete a systéme sa ani nečudujem, ale k veci, mne by to bolo jedno ak by o mne niekto také niečo povedal, lebo je to z časti pravda, často snívam, venujem sa svojim veciam a nezaujímam sa o to, čo sa deje okolo mňa
som milo prekvapený vždy keď mi to niekto povie, vždy to tak bolo a vždy to tak asi bude hh mám zopár spomienok ktoré siahajú až do škôlky, takže za tie roky som si zvykol na takéto komplimenty
@mmajuskaa3 preco sa citit ako cudak? pokial nezijes vo vlastnom svete v ktorom svojim konanim ublizujes alebo konas zle ostatnym v realnom svete+ preco by si sa mala citit ako cudak
ja napriklad mam na salame co si ostatny myslia mam svoj nazor na okolie ktore ho sa drzim a zijem ako myslim ze to je spravne normalne by som doporucil niektorym "normalnym" ludom si to obcas skusit ...
mykou by som plecom... bolo aj v negativnom zmysle, aj v roznych nepochopenych, aj približne v odhadnutej rovine veci... ale idem si vsojou cestou...ja ju vidim...a nou si idem!
Zijem vo vlastnom svete, kde som ja , moje zaujmy, priatelia, rodina, a vacsinou si nepripustam zle veci, ktore sa deju okolo, mozno ako sposob ochrany pred sklamanim z reality zivota. Tesim sa z toho, co je tu a teraz, ale dalej sa radsej nepozeram, o niektore veci sa vyslovene schvalne nezaujimam, nechcem, aby mi zbytocne ublizili. Ale je to fajn zit niekedy v oblaciku odporucam, az na to, ze ostatni vas maju trosku za blazna
Zaujímavá téma. Človek, ktorý žije vo svojom vlastnom svete. Pri tejto vete mi napadne tichý nekomunikatívny človek, ktorý má radšej sny ako realitu. Sama by som sa tak trochu nazvala takým človekom. Áno, komunikujem s ľuďmi, som výrečná, ale rada snívam. Často si predstavujem nadprirodzené veci a snívam o svojom svete, v ktorom by som žila len ja a pár skvelých ľudí. O svete v ktorom by vládol pokoj. Neboli by vojny, choroby a peniaze. Ľudia by nemuseli jesť. Nepotrebovali by nič, iba seba navzájom. Slobodne by ste mohli behať po lúke, tancovať kde chcete a nikto by na vás divne nepozeral. Mohli by ste si užívať slobodu. Nebola by šikana. Všetci by sa akceptovali a chránili ten náš malý krásny svet. Rozvíjali by sme svoje schopnosti na pomoc druhým, na rozvoj sveta. Možno vám prídem ako malé 14 ročné dievča, ktoré nevie o čom píše, ale niekedy rozmýšľam viac ako tisícky dospelých, ktorý svoje deti týrajú, navzájom sa hádajú a riešia len svoje problémy. Mám veľa snov o ktoré bojujem a snažím sa ich spraviť reálnymi. Snažím sa udržiavať našu Zem čistú. Dobrovolne zbieram odpadky. Ale načo mi to je? Všetci sú aj tak nerozumný. Buďte ľuďia prosím!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja napriklad mam na salame co si ostatny myslia mam svoj nazor na okolie ktore ho sa drzim a zijem ako myslim ze to je spravne normalne by som doporucil niektorym "normalnym" ludom si to obcas skusit ...
jou jou, neomrzí