momentalne je v BA -14 stupnov, stalo sa vam niekedy ze ste museli trcat v obrovskej zime vonku, alebo aky najvacsi mraz ste zazili "na vlastnej kozi" ? ...
ja som taku zimu este nezazil, nejak som sa jej vzdy vyhol, este aj v Tatrach som bol len v lete, ale teraz som si musel otvorit okno, ze uha minus 14 a v blave ?
týždeň pred vianocami sme mali v PD ráno -23° ...a žeby mi to nejako vadilo... Kým nie je aspoň -15 tak nehrozí žeby som odložil mikinu a zobral si zimnú bundu
neviem, aký bol naväčší mráz, ale je moja hlúposť nechať sa vždy ukecať na to, že budeme v k vyberať vstupné na bráne v tom skurvenom podchode, kde vždy prechladnem. stojíme tri-štyri hodiny na tej zime, fučí tam, nemôžeme mať ani rukavice, lebo vtedy neviem narábať s peniazmi a zle vydávam. úplne zlá som vtedy, ale keď to nemá, resp. nechce nikto iný robiť, musím ja..
stalo isiel som z roboty vecer a nemohol som auto v tom mraze ani za boha nastartovat ale nakoniec som ho natocil ale zdochinalo kazdych par metrov az zdochlo nadobro tak som nakoniec musel ist domov taxikom a auto nehal na parkovisku pred obchodnym centrom .vybitu bateriu som vybral von a domov som siel taxikom a kym prisel taxi a kym som dosel domov som bol cely premrznuty
nejako v decembri sme mali okolo -20 a nejako som necítila potrebu obliecť sa viac, ako keď je dajme tomu -5, akurát, čo som si čapicu dala a tuhšie omotala šál (a aj to nie ten najhrubší, čo mám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
prid na Oravu, tu je sranda
A najviac čo som zažila? Asi -25°C.