Život má cenu len vtedy, keď má človek pre koho žiť. Pokiaľ áno, nemal by dobrovoľne opustiť tento svet, pretože by tým spôsobil veľa bolesti a smútku...
Baby, prestante sa nahanat po prefarbenych gayoch, ktori vas nikdy nebudu chciet a opicit po Avril a Pink, a podobnych, ktore vam nesiahaju ani po paty a konecne sa nad sebou zamyslite a vsimajte si aj inych chalanov. A ked sa sexu sa nebudete bat, potom bude zivot fajn . My ozajstni chlapi vas potrebujeme, vsak ?
@m14 Lenze ked o niekoho takeho prides, tak velku chut na zitie dalej nemas. Ale nema zmysel umierat, spravit po voly ludom co ma neznasaju? Nikdy, uz len preto aby scom ich nasral. Zivt ma vzdy nejaky zmysel, ak si clovek mysli, ze nie, tak ho musi najst. A uz aj to hladanie ma zmysel...
Ono záleží len na nás ako celý svet berieme a ako sa k tomu postavíme.. Tiež ma milión vecí a hlavne ľudí serie, ale na druhú stranu tých pozitív sa vždy dosť nájde..
Ja obdivujem napr. jednu veelmi staru babku ktorej už všetci zomreli je uplne sama, niekto by si povedal že načo je takému človeku život, ale to je tak šťastná osoba.. dokáže sa tešiť aj z toho že vonku uvidí tešiť sa malé deti, alebo nájde pekný strom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja obdivujem napr. jednu veelmi staru babku ktorej už všetci zomreli je uplne sama, niekto by si povedal že načo je takému človeku život, ale to je tak šťastná osoba.. dokáže sa tešiť aj z toho že vonku uvidí tešiť sa malé deti, alebo nájde pekný strom