čo sa týka odpadu tak keď idem po lese a vidím tam odpad tak ich väčšinou ešte zbieram...To je ale myslím len špička ľadovca v celom probléme okolo ŽP.
Nikdy neodhadzujem odpadky na zem, a nechápem ako to môže niekto robiť... je to hnusné keď niekoho vidím že čo ja viem dopije flašku koly a odhodí ju do trávy... to nikdy nepochopím
@4 presne tak... myslel som to tak, ze nie som ani prehnane zodpovedny, cize aj mne sa stane, ze vyplujem zuvacku na zem, ked nevidim kos na odpadky, alebo tak, ale nie som ani druhy extrem, ze by som neak znecistoval prostredie... uz len tym, ze idem raz za par rokov lietadlom na dovolenku nie som ani priliz zodpovedny... chapes... cize snazim sa byt, ale v niektorych veciach nie som.
Nemyslím, že by jednotlivec v tejto otázke zohrával nejakú veľkú úlohu, i keď na druhej strane základom funkčnej ochrany prírody je informovanosť verejnosti a jej podvedomé konanie v tejto súvislosti.
Beztak..., Najväčšiu záťaž predstavuje priemysel, v ktorom zväčša víťazia zisky nad ohľaduplnosťou.
A koniec koncov, človek začne brať ohľad až vtedy, keď mu prírodne živly burcujú za zadkom.
Možno to oná príroda nedáva dostatočne najavo, alebo sme ešte primitívnejší, než je na prvý pohľad zjavné...
Inak celkovo je to divné, pretože média presviedčajú ľudí o tom, že je všetko normálne. V konečnom dôsledku to znamená, že človek, ktorý príde počas prírodnej katastrofy o strechu nad hlavou sa nesnaží odbremeniť životné prostredie, no začne s protiopatreniami, výsledkom čoho je boj proti prírode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Buď som v tomto smere zodpovedný a neodhadzujem odpad vôbec (ani na ulici ani v prírode)
Alebo nie som zodpovedný a odhadzujem
Beztak..., Najväčšiu záťaž predstavuje priemysel, v ktorom zväčša víťazia zisky nad ohľaduplnosťou.
A koniec koncov, človek začne brať ohľad až vtedy, keď mu prírodne živly burcujú za zadkom.
Možno to oná príroda nedáva dostatočne najavo, alebo sme ešte primitívnejší, než je na prvý pohľad zjavné...
Inak celkovo je to divné, pretože média presviedčajú ľudí o tom, že je všetko normálne. V konečnom dôsledku to znamená, že človek, ktorý príde počas prírodnej katastrofy o strechu nad hlavou sa nesnaží odbremeniť životné prostredie, no začne s protiopatreniami, výsledkom čoho je boj proti prírode.