no to je pravda to ano. podla mna to nie je dobry napad. vsak ak chce dakto daco take tak je tu video na yautube ci ako sa to vola nahra sa tam a kauzdy sa moze pozriet ako mu to pere
Mne to vobec nechyba...uz aj tak su tu prasata co kazdu chvilu vypisuju ze sa mam na nich pozerat jak sa robia na skype...tak ked tu bude zivy obraz tak to bude este horsie......
Nikto ta tu bit nebude. To, co poznas z tej stranky tu byt nemusi. Tam ti hociaku fotku neschvalia a ak si medialne znama, tak aj s tym su problemy. Ak si tam chces najst priatelstvo, tak ak ho najdes, moze byt iba chvilkove. Nesmies si na seba davat ziadny kontakt, takze aj ked nejake priatelstvo vznikne, moze rychlo aj zaniknut. BIRDZ je nieco ine...
19. Pznt>> a vieš ako by to zaťažovalo server? veď to sú neskutočné dáta už teraz to nestíha ako by malo a vynovovanie by stalo prachy to nieje len tak zaobstarať nejakú funkciu, na to tu máme iné weby a ja nie som zvedavý na nejaký živý obraz
Ten obraz by nemusel byt velky, iba informativny. A tiez nemusi byt taky, ako z TV. Stacil by iba uplne pomaly, aby som mohol vidiet tvar osoby, s ktorou si pisem. Uz ma nebavi pisat si s virtualnymi tvarami. Chcem mat istotu, ze kto je na druhej strane. A pokial ide o uz spomenutu slovensku stranku, tak by aj ona potrebovala konkurenciu.
To spomalenie servera ani nemusi byt take dramaticke. Ak ti www.birdz.sk uz aj teraz nefunguje dost rychlo, vyskusaj ho z ineho I-NET. pripojenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja by som sa tomu potesil, no a ani webchat z toho nemusi byt. Kto by chcel mohol by sa rozhodnut, ci si tu kameru zapne, alebo vypne.
Vsetko sa da urobit pre spokojnost vacsiny. Ak sa prida moznost nahlasovania nevhodneho spravania sa, tak sa to vyriesi.
Nikto ta tu bit nebude. To, co poznas z tej stranky tu byt nemusi. Tam ti hociaku fotku neschvalia a ak si medialne znama, tak aj s tym su problemy. Ak si tam chces najst priatelstvo, tak ak ho najdes, moze byt iba chvilkove. Nesmies si na seba davat ziadny kontakt, takze aj ked nejake priatelstvo vznikne, moze rychlo aj zaniknut. BIRDZ je nieco ine...
Ide mi o to, aby to tu nebolo take, ake je to na uz spominanej stranke.
Nemozeme sem dat zivy obraz z kamery, lebo Wewo bude vsetkym ukazovat cicinu D
On iba slubuje..., ale ak je uz aj teraz taky smely, tak si ho ustraz.
Ten obraz by sem pritiahol ovela viac ludi, nez je tu teraz. A o to tu ide aj sponzorom.
Ten obraz by nemusel byt velky, iba informativny. A tiez nemusi byt taky, ako z TV. Stacil by iba uplne pomaly, aby som mohol vidiet tvar osoby, s ktorou si pisem. Uz ma nebavi pisat si s virtualnymi tvarami. Chcem mat istotu, ze kto je na druhej strane. A pokial ide o uz spomenutu slovensku stranku, tak by aj ona potrebovala konkurenciu.
To spomalenie servera ani nemusi byt take dramaticke. Ak ti www.birdz.sk uz aj teraz nefunguje dost rychlo, vyskusaj ho z ineho I-NET. pripojenia.
Aj ked tu web-kameru zatial nemas, ostatnych by si vidiet mohol.
Ktoraze dusa sem nieco napise?
Halo! Kto je tu???