mávate aj vy niekedy také nálady že sa stale nudíte, a máte pocit že nemáte prečo žiť?...už dlhšiu dobu sa mi maximálne nedarí v škole, nič ma nebaví, stále mám blbú náladu a neviem kôli čomu. Čakám len na víkendy, keď sa celkom zabavím a potom zase toto
nie že niekedy, ale stále dokola taká rutina - škola, brigáda, prax, ísť domov, spať, totálne ma to nebaví a najhoršie je ak sa ma potom niekto spýta: "Čo ti je?" - neznášam to a keď odpoviem: "Nebaví ma žiť.", tak na mňa pozerajú ako na blázna :/ - srať na všetko
Zla nalada,resp.zle myslienky prinasaju len dalsie a dalsie zle myslienky,takze skus mysliet pozitivne Pokial si kreativna,zabavis sa aj pocas tej najvacsej nudy Zivot je plny moznosti,treba vyuzivat kazdu volnu chvilku,netreba mrhat casom. Ak sa nudis,skus z okna hadzat po ludoch,alebo autach vajcia z ladnicky,alebo mnoho inych veci co mozes robit.^^
mám a najhoršie je, že vtedy ani nechcem s nikým hovoriť, prakticky mám ten pocit už mesiac, hovorím len keď musím, s nikým si dokonca ani nepíšem.. proste ignorujem všetkých naokolo a nič nerobím, dokonca som vzdala aj kreslenie a jazdenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
treba si nájsť na každom dni niečo, na čo sa tešíš a čo ti je príjemné