Nebudem predsa hladovať kvôli nejakej halucinácii ktorú aj tak vidieť nebudem To sa skôr budem pozerať do záchoda keď nič nebudem jesť a potom sa na večeru nažerem?? ktorý debil toto vymyslel? :/
nevydrzala by som cely den nejest...vecer by som sa tak prejedla ze by to bolo este horsie ako ked cely den normalne jem, aj tak ziadne prasa vidiet nebudem, akurat budem mozno taka hladna, zeby som mala halucinacie, ze ho vidim
u nas sa hovorievalo, ze ked sa postime, uvidime "krokvu zlatu". ked som mala asi sest, po rozdani darcekov som sa spytala, preco som ju nevidela. starky ma vyniesol na povalu a ukazal mi "krokvu s latu" tj. krokvu s latou. odvtedy post nedrzim
my sme mali vianocny vecierok a tma kupeny karton (z igelitu kofol a ja som poodlepoval etikety a vystrihol a prilepil na jednu flasticku a mam to aj v albume ale tam su len dve bolo ich pat a jedno mi sestricka moja milovana roztrhla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a tak teda sam utvor sloveso od slova post (to "o" ma aj vokan, ktory nemozem koli svojej ceskej klavesnici napisat)