pred mesiacom som si na telesnej zlomil posledný článo tretieho prsta na ruke .. išiel som k doktorovi, dal ma na rengen, ukazalo to ze je to teda zlomene, dal mi to do dlahy pričom ten posledný článok mám vytočený dohora .. po dvoj týždňoch
kamaratke sa zlomil ukazovak na lavej ruke, zle sa jej zrastol, uz asi rok ju to pobolieva, stale to ma cervene a trosku krive a co je najviac naprd, nemoze hrat barre na gitare :/
Zhodov okolností aj mne sa .. to bolo ešte asi minulý rok pred prázdninami zlomil malíček, tiež pri volejbale, bolelo to presne tak ako toto ale nešiel som doktorovy a pekne sa mi to asi zrástlo lebo funguje mi uplne ako druhý .. rozmýšlam či som to nemal radšej nechať tak a bol by pokoj ..
keď s tým nebudeš vedieť hýbať, je to rozhodne na operáciu, anatomicky je to tam celkom zložité, pretože sa tam krížia šľachy, asi by si sa mal skoro ozvať, nech to posúdi odborník, kým to nejak veľmi zle nezrastie, poprípade nenastanú iné komplikácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov