som vzdy leniva si to zmenit z toho zakladneho pinu a potom ked sa mi vybije mobil a stratim tu karticku s pinom si pytam puk kod presla som tymto procesom uz asi 6x
@Etelnair
Ja by som povedal, ze som myslel nieco hlbsie, ale urcite som radsej, ked ma okradne nejaky profesional, alebo zase nejaky babrak. Skratka, z tohto pohladu je to deformacia mysle, a z toho hlbsieho pohladu asi tiez. Videl si film Ocean's 12? Paradny film.
ja som si telefon nevypol od prveho dna uživania. pin kod som nikdy nezadaval, lebo telefon ako pišem, nkdy nevypinam, ide stále. mám ho asi dva roky(ja, ináč ma asi 5, je to i phone 4 S... ten vypinať nepotrebuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a ja som na 02 nemala štyry nuly
PIN nikoho nezastavi. A ked ano, tak sa pohybujes v zlej spolocnosti.
Ja by som povedal, ze som myslel nieco hlbsie, ale urcite som radsej, ked ma okradne nejaky profesional, alebo zase nejaky babrak. Skratka, z tohto pohladu je to deformacia mysle, a z toho hlbsieho pohladu asi tiez. Videl si film Ocean's 12? Paradny film.
Mna by to potesilo. Aspon by som vedel, ze su este na svete profici.
Ano, v istom zmysle ano. Tazko mat k tomu nejaky postoj.