nie, ale mal som kolegu, (ako je to velmi blizky kamarat a mam ho strasne rad) ktory ma taky svoj svet, mozno trpi nejakou poruchou pozornosti, tak jemu sa to dost casto stava ked ide na sluzobku.. ze akosi sa niekde zabudne, ci uz prist na letisko, alebo ked je na letisku, tak otvori notebook, pracuje a zatedy mu odleti lietadlo ale inak je velmi dobry clovek
Mne sa to stalo dvakrat, prvykrat toto leto ked som letela do Milana na koncert. Po prichode na letisko som zistila ze som si doma zabudla obciansky :'D kedze chodim na letisko celkom na tesno nemala som vela casu ale rozhodla som sa skusit otocit to domov. Zavolala som si uber ktory ma turbo rychlostou zaviezol domov, vyskocila som pre obciansky a zase sme leteli naspat, po celom letisku som bezala ako sialena ale pribehla som ku gateu asi minutu po zatvoreni uz ma nepustili dovnutra. Hrozne som plakala lebo som myslela ze nikam nejdem, bol v ten den uz len jediny dalsi let a ten stal 500€. Ale potom mi napadlo ze mozem letiet z bratislavy (bola som na letisku vo viedni), a naozaj o 2 hodiny letel let ktory bol dokonca lacny asi 50€ takze som ho kupila, skocila na bus do BA a sice tesne ale stihla to a stastne doletela do ciela
Druhykrat sa mi to stalo asi pred mesiacom a pol ked som letela zo Stuttgartu kam lietam pravidelne, no do stuttgartu este musim ist hodku busom a ten som si vtedy kupila s dost tesnym prichodom na letisko. No a ten bus hodinu meskal, este som mala nejaku sancu stihnut to tak som donho naskocila ale strasne dlho sme stali. A o chvilu mi volal frajer ktory ma bol k autobusu odprevadit nech z neho rychlo vystupim lebo hovoril so soferom ktory mu povedal ze je po ceste nehoda a autobus pojde o dalsiu hodinu dlhsie ako zvycajne. Tak som vystupila a kupila si novy let na rano ktory bol nastastie lacny, ale bola som trocha smutna lebo som si musela v praci zobrat dovolenku odvtedy si bookujem ten bus s ovela vacsou casovou rezervou
nastastie nie.... vlastne som nikdy nezmeskal ani len vlak ci bus potrpim si na presnost a neakceptujem ani len tu "akademicku stvrthodinku"... ale kvoli dopr. nehode som raz zmeskal loďku z BA do Viedne...
Nie, ja mam celkom respekt pred zmeskanim nejakeho spoju, takze si davam celkom rezervy
Ale ked som tento rok letela Pula - Zagreb - Vieden, tak som pri prestupe v Zagrebe dobehla na last call, vsetci uz cakali nastupeni dole v buse na mna a este 3 spolucestujuce doteraz si pamatam ten sprint cez letisko
boli sme partia 10 ludi na kratkom vylete v Rumunsku. letelo sa povodne z a do BA (Cluj Napoca) no a my sme tam mali kazdy den naplanove vidiet nieco ine a posledny den (noc) pred odchodom sme to mali naplanovane tak,ze prideme nocnym vlakom naspat do Kluze. uz sme nim isli druhy x a prvy x meskal hodinu,tak sme s tym pocitali,ze sa to zase stane,ale bola tam rezerva...nakoniec sa ale stalo to,ze sa pokazil motor vlaku,takze sme meskali asi tak 4 hodiny,co sme uz vedeli,ze nie je sanca stihnut lietadlo.
Najhorsie bolo to,ze my sme okolo toho letiska neskor aj isli a len sa tak smutne kukali frajer zistil,ze keby sme boli vystupili skor a zobrali nejaky iny osobny vlak,tak to mozno na tesnotku stihneme, ale to uz bolo neskoro.
Tak sme dosli celi smutni do Kluze a zacali sme hladat cestu ako sa dostat spat na SVK a na nase stastie v ten isty den sa letelo do Budapesti (co bol moj doteraz najkratsi let ale tak ked si kuknete na mape,tak kluz a pest su mega blizko) a stal okolo 70eur, takze pohoda jahoda, aj ked sme boli iba studenti vtedy, ale vsetci sme brigadovali a 80percent skupiny boli este k tomu aj IT. no a z pesti ptm busom/vlakom naspat. rozdelili sme sa,lebo niektori chceli hned do BA,ale par nas zostalo kuk este pest, lebo ved sak uz aj tak ziadna skola/praca v ten den nehrozila
tot cely pribeh.
Inak meškám stále, či už autobus alebo vlak, vždy chodím neskoro a velakrát mi to utečie pred nosom, som už proste taká raz som dokonca chcela naskočiť na už vyrážajúci vlak kým na mňa ten pánko čo píska na strojvodcu, že môže ísť, nezhúkol, že či mi neje*e a nech odtial vypadnem
je prekvapivé, že iba raz, aj to bol prípoj, takže ma dali na ďalší a bolo. To som sa už vracal zo služobnej cesty a nič som nepotreboval stihnúť, takže mi to bolo viacmenej jedno.
Ano zmezkal som let do Hong Kongu asi pred 5 rokmi. Bol som vo fancy japonskej restike na slimaky a raw fish. Par hodin na to som sa riadne najebal. Len som si neuvedomil, ze to je na moju polofunkcnu pecen smrtelna kombinacia. Presral a pregrcal som 4 dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Druhykrat sa mi to stalo asi pred mesiacom a pol ked som letela zo Stuttgartu kam lietam pravidelne, no do stuttgartu este musim ist hodku busom a ten som si vtedy kupila s dost tesnym prichodom na letisko. No a ten bus hodinu meskal, este som mala nejaku sancu stihnut to tak som donho naskocila ale strasne dlho sme stali. A o chvilu mi volal frajer ktory ma bol k autobusu odprevadit nech z neho rychlo vystupim lebo hovoril so soferom ktory mu povedal ze je po ceste nehoda a autobus pojde o dalsiu hodinu dlhsie ako zvycajne. Tak som vystupila a kupila si novy let na rano ktory bol nastastie lacny, ale bola som trocha smutna lebo som si musela v praci zobrat dovolenku odvtedy si bookujem ten bus s ovela vacsou casovou rezervou
Ale ked som tento rok letela Pula - Zagreb - Vieden, tak som pri prestupe v Zagrebe dobehla na last call, vsetci uz cakali nastupeni dole v buse na mna a este 3 spolucestujuce doteraz si pamatam ten sprint cez letisko
Najhorsie bolo to,ze my sme okolo toho letiska neskor aj isli a len sa tak smutne kukali frajer zistil,ze keby sme boli vystupili skor a zobrali nejaky iny osobny vlak,tak to mozno na tesnotku stihneme, ale to uz bolo neskoro.
Tak sme dosli celi smutni do Kluze a zacali sme hladat cestu ako sa dostat spat na SVK a na nase stastie v ten isty den sa letelo do Budapesti (co bol moj doteraz najkratsi let ale tak ked si kuknete na mape,tak kluz a pest su mega blizko) a stal okolo 70eur, takze pohoda jahoda, aj ked sme boli iba studenti vtedy, ale vsetci sme brigadovali a 80percent skupiny boli este k tomu aj IT. no a z pesti ptm busom/vlakom naspat. rozdelili sme sa,lebo niektori chceli hned do BA,ale par nas zostalo kuk este pest, lebo ved sak uz aj tak ziadna skola/praca v ten den nehrozila
tot cely pribeh.