Aké sú to "normálne" témy na BIRDZI? Normálne diskusie? Také do ktorých nikto nezarýpe. Je mi jasné že také neexistujú. Ale aká je tá ideálna Zmysluplná téma? Ako si ju predstavujete?
aj do ideálnych diskusií vždy dakto zarýpe... podľa nálady.
Ideálna diskusia je taká, v ktorej je stručne a jasno objasnená otázka. A ešte je fajn keď si zakladateľ dokáže potom udržať odstup, v prípade že dostane negatívne reakcie, a nespráva sa ako hllupák.
Napríklad táto. A niektoré odveci diskusie sú tiež fajn (a nehovorím to len preto, lebo sama som takých pár založila). Ale nemám rada také, kde je témou nejaké skonštatovanie a človek na to nemá čo iné povedať, ako A?
A potom nemám rada tie zajkovské, hoci tam sa dá zas zasmiať a tak.
A ešte nemám rada, keď sa nejaká téma pričasto opakuje.
@darkkizz teraz si mi pripomenula tie nase zmysluplne temy I ked moc zmysel nedavaju je to fajn a najviac bolo, ked si vystupila z vlaku, nato nikdy nezabudnem...to je pre mna zmysluplna tema
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ideálna diskusia je taká, v ktorej je stručne a jasno objasnená otázka. A ešte je fajn keď si zakladateľ dokáže potom udržať odstup, v prípade že dostane negatívne reakcie, a nespráva sa ako hllupák.
A potom nemám rada tie zajkovské, hoci tam sa dá zas zasmiať a tak.
A ešte nemám rada, keď sa nejaká téma pričasto opakuje.
napr. zivot mimo zeme