mám problém...pred týždňom som stretol kamaráta,s ktorým som bol vo veľmi dobrom kamarátstom vzťahu...nevideli sme sa polroka,tak sme si šli vypiť...po viacerých poldeci som mal už dosť,tak ma zobral ku sebe domov,nech sa tam vyspím...poslal
Fuu, to ti nezavidim. Na tvojom mieste by som..neviem co robila. To ti asi velmi nepomoze..prepac. :/ Asi by som podala trestne oznamenie, alebo cosi take.
Myslím, že každému normálnemu človeku by prišlo jasné, že treba podať trestné oznámenie. Okrem toho, neviem, či by po tej hanbe to ešte chcel riešiť na nejakom fóre.
Ak si robíš len srandu je to pekne úbohé a ešte aj na moje pomery si skutočný obrkokot...
Inak chalos to mohol mysliet uprimne. Po niekolkorocnom online zivote isiel von s kamaratom, ten mu urobil nebicko v... a on sa nemal komu postazovat tak utekal sem...typicke spravanie obete nasilneho trestneho cinu...
@bzuciacik tu si nemozes byt nikdy nicim isty su tu rozne "tvory".. kazdopadne si myslim, ze je to fejk... a uz aj keby nebol..tak nech si da chalan najskor vysetrit konecnik a potom hned rozum, ked to sem plieska a ziada o radu TU..
Znamy sa mi minule pri pive stazoval, ze bol chlastat s partiou a zakotvili u nekoho z tych ludi kamarata na byte.
A ten majitel bytu, ze kecal so svojim kamaratom, ze by pretiahol toho mojho znameho...
Ten moj znamy sa tvaril, ze spi jak drevo LHK, zadkem pritisnutym k zemi pripraveny na vsetko
Ale skoncilo to stastne, ze tamten typek zavrel toho homosexuala do inej izby neskor po raznej domluve a otvoril mu az rano, ked bol triezvy a potreboval na hajzel
Co ak zakladatel fora nemal take stastie?
Lebo ten homosexual, ze bol clekom dost odhodlany a ten jeho kamarat ho vraj dost razne od toho odhovaral
@forgottenone Tak definitivne opatrenia asi nebudu nutne, ale urcite treba sa snazit chlastat len s ludmi, ktorych poznas, alebo aspon sa potom ist vychrapat k sebe domov, ked uz to inak nejde
Ja som sa raz nasiel aj na ulici chrapat
Mysleli susedia co ma nasli pri vedlajsom vchode chrapat, ze som bezdomovec...
Cely od krvi, zbity, oryhany, ochcany no des a hruza
@nobile henta prihoda mi az nejak prilis pripomina jednu cast z polnocneho dennika, kde by som dal ruku do ohna, boli podobne okolnosti..nevymyslal si to nahodou?
@nobile to je kniha od matkina, kde popisuje rovnaku prihodu, ako prisiel opity na party do nejakeho bytu alebo co, a tam bol gay, ktory po nom celkom isiel..rano sa zobudil, nic si nepamatal..boli tam takmer totozne okolnosti ale zjavne sa takych prihod ludom stava viac
Ak si tu robíš srandu, tak ti to zo srdca prajem, toto čo si tu napísal
Ak sa ti to naozaj stalo, potom už teda prestaň svoju zadnicu nazývať panenskou, začni trénovať nejaké bojové umenie, nauč sa byť viac zodpovednejším ( musíš vedieť kolko toho vychlastáš, kedy máš dosť )... a ta posledná vec - nauč sa, ktorým ľuďom máš v živote veriť ale myslím, že keby ťa niekto znásilnil (sakra chlape, to ťa musel dobre dobiť, pripiť alebo omámiť, aby si sa nebol schopný brániť), nevypisuješ to takto veselo na birdzi...ludia, ktorých vačšinou znásilnia, o tom zo strachu nehovoria, nedelia sa o to s nikým... Bravo, dobrý vtip...fakt som sa tejto story "zasmial", nabralo to vážnosť, a zas som tu uvidel jebnutosť "vtipálka" z Birdzu.
@nobile@29 =D hej tá cesta sa javí často ako dobrá posteľ, poznám =D aj druhý prípad som už zažil ale to som naneštastie trafil domov a našla ma tak máti v izbe (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@linn nebol to Lukas Mihalik?
Myslím, že každému normálnemu človeku by prišlo jasné, že treba podať trestné oznámenie. Okrem toho, neviem, či by po tej hanbe to ešte chcel riešiť na nejakom fóre.
Ak si robíš len srandu je to pekne úbohé a ešte aj na moje pomery si skutočný obrkokot...
je úbohé si mysieť že toto by niekto mohol považovať za zábavné..
rovnako úbohé ako znásilnenie samo.. radšej si premysli čo pridáš nabudúce, ale už rozmýšlaj hlavou.
Inak chalos to mohol mysliet uprimne. Po niekolkorocnom online zivote isiel von s kamaratom, ten mu urobil nebicko v... a on sa nemal komu postazovat tak utekal sem...typicke spravanie obete nasilneho trestneho cinu...
ale teraz na serioznu temu...ktoremu debilovi na co by bola takato diskusia?
Ale inak, co ak je to pravda?
Znamy sa mi minule pri pive stazoval, ze bol chlastat s partiou a zakotvili u nekoho z tych ludi kamarata na byte.
A ten majitel bytu, ze kecal so svojim kamaratom, ze by pretiahol toho mojho znameho...
Ten moj znamy sa tvaril, ze spi jak drevo LHK, zadkem pritisnutym k zemi pripraveny na vsetko
Ale skoncilo to stastne, ze tamten typek zavrel toho homosexuala do inej izby neskor po raznej domluve a otvoril mu az rano, ked bol triezvy a potreboval na hajzel
Co ak zakladatel fora nemal take stastie?
Lebo ten homosexual, ze bol clekom dost odhodlany a ten jeho kamarat ho vraj dost razne od toho odhovaral
Ja som sa raz nasiel aj na ulici chrapat
Mysleli susedia co ma nasli pri vedlajsom vchode chrapat, ze som bezdomovec...
Cely od krvi, zbity, oryhany, ochcany no des a hruza
Ale v Prahe mam jednu bisexualnu kamaratku, ktora ma strasne vela priatelov medzi homosexualmi.
A nejak s tym znamim prislo na to rec. Som to nadhodil, ako vtipnu temu a on potom mi toto povedal
Mozno sa niekde zveroval aj v dajakych dennikoch.
O tom uz ale ja neviem
Mozno tiez cital matkina, a trepal to ako svoj zazitok.
Ja som od matkina este nic necital.
Citam fantasy a obcas dajaku historicku sracku...
Ale tak tvrdil, ze ten gay chlastal s nima bolo ich asi 7.
Neboli vsetci z Prahy, niektory z ostravy proste po cechach rostruseni, niekde prespat potrebovali a gay ich pozval k sebe, ze unho mozu
poštarska kabela
Ak sa ti to naozaj stalo, potom už teda prestaň svoju zadnicu nazývať panenskou, začni trénovať nejaké bojové umenie, nauč sa byť viac zodpovednejším ( musíš vedieť kolko toho vychlastáš, kedy máš dosť )... a ta posledná vec - nauč sa, ktorým ľuďom máš v živote veriť ale myslím, že keby ťa niekto znásilnil (sakra chlape, to ťa musel dobre dobiť, pripiť alebo omámiť, aby si sa nebol schopný brániť), nevypisuješ to takto veselo na birdzi...ludia, ktorých vačšinou znásilnia, o tom zo strachu nehovoria, nedelia sa o to s nikým... Bravo, dobrý vtip...fakt som sa tejto story "zasmial", nabralo to vážnosť, a zas som tu uvidel jebnutosť "vtipálka" z Birdzu.
Jednoho mojho znameho raz nasla matka u seba v posteli jak si tam robi toho aniela ako deti v snehu co robia...
Ale on si takto rochnil vo vlastnych zvratkoch na posteli u fotrovcoch
A este jak mi rozpraval komplet cely ten pribeh, no som sa skoro posral od smiechu