Za normálnych okolností vo mne veľké otvorené priestranstvá vyvolávajú nepríjemné pocity a mám radšej menšie uzavreté priestory (mám lepší prehľad, pocit že mám situáciu pod kontrolou)
Na druhej strane, viem si predstaviť ako sedím uprostred obrovského priestranstva so sniperkou a pohodlne sa zbavujem zombíkov ešte než sa stihnú dostať do mojej blízkosti
@zayl Ale zase vieš... dôjdu náboje, alebo bude priveľa zombíkov naraz... uzavretý priestor, kde môžem dohliadnuť na to, aby sa tam nedostali sa mi zdá bezpečnejší...
A na druhej strane - ak už sa ku mne dostanú, v uzavretom priestore im veľmi nemám šancu ujsť...
všetci vedia že na zombie najlepšie platí brokovnica. a všetci tiež vedia, že brokovnica je najúčinnejšia v uzavretých priestoroch, takže podľa mňa je to jednoznačné
@13@zayl Ďakujem, na tú helikoptéru som úplne zabudla (ale stále to nie je odpoveď na moju otázku - kam potom? Tá helikoptéra nemôže večne krúžiť nad mestom... A čo so zranením? )
@galinka Ja neviem. Mozno do Kennedyho vesmirneho centra a odtial by som sa zase nechal vyniest na ISS. Tam by cakali rozne vymozenosti tej doby, vdaka ktorym by nedoslo jedlo, voda, vzduch...
neviem sa rozhodnúť, záležalo by to na mojom vybavení a okolí, na munícii, spoločnosti, tým či mám dopravný prostriedok, dennej hodine, druhu zombíkov, množstve zombíkov... *oči jej nadšene svietia* I have my own zombie survival plans!
Rozhodne zatvorená vežička s rozmermi 100x100 štvorákov vo výške 10m a namazanou konštrukciou (klzkosť) a všetky tie výdobytky modernej techniky (zbrane ruskej a sovietskej výroby PKM a SVD Dragunov, najkrajšie a najnadržanejšie spolužiačky, ktoré by mi robili spoločnosť, kopa prezervatívov, jedla, vody). A hlavne sa riadiť základným pravidlom legionára: Posledný náboj nenechávaj nepriateľovi, ale sebe!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Za normálnych okolností vo mne veľké otvorené priestranstvá vyvolávajú nepríjemné pocity a mám radšej menšie uzavreté priestory (mám lepší prehľad, pocit že mám situáciu pod kontrolou)
Na druhej strane, viem si predstaviť ako sedím uprostred obrovského priestranstva so sniperkou a pohodlne sa zbavujem zombíkov ešte než sa stihnú dostať do mojej blízkosti
Ale teda... asi ostanem pri tej prvej verzií
A na druhej strane - ak už sa ku mne dostanú, v uzavretom priestore im veľmi nemám šancu ujsť...
Je to naozaj problematická situácia...
Ale mám jednu "podotázku":
Človek už v boji utŕžil nejaké zranenie (nie, nemení sa na zombíka, ale krváca, bolí ho to a pod.), čo urobí, kam pôjde?
neviem sa rozhodnúť, záležalo by to na mojom vybavení a okolí, na munícii, spoločnosti, tým či mám dopravný prostriedok, dennej hodine, druhu zombíkov, množstve zombíkov... *oči jej nadšene svietia* I have my own zombie survival plans!