Ahojte Birdzáci!
Stalo sa vám už niekedy, že ste si dlho písali s človekom a rozumeli ste si, ale keď ste sa stretli, tak ste si nemali čo povedať? Alebo opačne? Ak áno, prečo myslíte, že to bolo? Potrebujem trochu filozofovať
tak trochu. mali sme si čo povedať,ale bolo to trápne a ja som sa hanbila a tak nejak spôsobujem prvodojmovú katastrofu,takže to nedopadlo nijak dobre,ale neviem,chcela by som nespôsobovať prvodojmovú katastrofu,ale ja proste neviem. som v strese z nových ľudí a nechcem byť za trápnu tak si aj rozmyslím,čo poviem a tak.
Stalo sa mi to a momentalne s tym clovekom chodim piaty rok, takze ten druhy pripad.. rozumieme si asi je to tym, ze sme sa na nic nehrali.. a boli sme sami sebou na nete aj vonku..
ten prvy pripad vznika asi preto, ze clovel ma prilis vela casu na rozmyslenie si "spravnej" odpovede a niekedy to sklzne k tomu, ze zo seba robi to co nie je..
stalo, chodili sme potom spolu 5 rokov u mna sa to ani inak ako trapne nedeje, lebo vzdy som pri takom niecom zazivala nervove zrutenie akoze nemala som negativnu skusenost alebo co, jediny problem bol vzdy vo mne a nikdy som tomu cloveku nedokazala ani pozriet na tvar, povedala tak tri slova za hodinu a dlane sa mi potili sialene a stale som musela v tom strese robit nejaku uplne odveci kktinu ako lakovat si nechty a obliat toho cloveka lakom aaa tak
jasne ze sa to niekedy stava,ale podla mna to je dosledok toho ze cez net sme otvorenejsi a na zivo na nas vplyva milion faktorov a potom sa tak trochu uzavrieme do seba a nenapada nam nic co by sme mohli rozvinut ako temu
jasne ze som si vravela,ze by to bolo fajn, ako z filmu laska cez internet ale kedze viem ako to so mnou je (hanbliva som),nic take necakam,ani ma nebavi nejak si vypisovat s niekym koho nepoznam,nie je to spontanne a aj tak nechcem nic ine ako spriaznenu dusu (uz ak vztah) a to ani trochu neocakavam od netu...
kokos, toto presne sa mi stalo! teda to "opačne", na čo sa pýtaš. @hnisavica bol nazivo ako kvet, mali sme si uplne co povedat a este ma aj zobral k žriedlu voľákemu
@hnisavica ale ved to vtedy sme uz boli stari kamosi Ja vravim este o tom prvom rozpacitom stretnuti ale cenim si dodnes, ze si mi dovolil tie azijske rezance
nestalo... s luďmi z netu sa stretávam len ak si s nimi mám moc moc čo povedať.. reálne som to urobil 2x v živote a 2x bol z toho vzťah stačí mať trošičku odhad na ľudí a "čítať medzi riadkami"
@veedovy Presne pre to sa NIKDY s ľuďmi z netu nestretávam. Nejde o nich, ale o mňa. V reáli som extrahanblivá povaha, nedokázala by som sa s niekym normálne baviť. Ani na nete neviem začať konverzáciu, iba reagovať na položenú otázku. Takže beriem ohľady na toho človeka a keďže nechcem, aby sa so mnou cítil nepríjemne, pozvanie na reálne stretnutie vždy odmietnem (nech si akokoľvek skvelo sadneme na nete)
No stretol som sa, a bolo to oničom, ale to som sa stretol len preto lebo veď "prečo nie" keď mám čas a budem tam... S nou sme si nejak extra nerozumeli... ... ale s jednou som sa nestretol. A to by bolo uplne jedno či by sme si mali čo povedať... aj keď už sme o sebe vedeli snáď všetko ... takže by asi moc nebolo o čom ale to by nevadilo, pretože sme si fakt rozumeli. Škoda že to nevydalo.
@miragia tak ja to mám iné asi preto, že nie som žena čiže ked som si nejakú vybral, tak to bolo na základe niečoho čo ma oslovilo a emal som byť z čoho sklamaný a ked ma niekto otravuje alebo nezaujíma, tak by som proste nereagoval, ved každý má na to právo...
ešte keď som začal si dopisovať s prvou frajerkou, bol som veľmi nesmelý, bál sa, že budem mlčať a ona ma nechá, lebo budem trápny, ale tak ako som si rozumel s ňou cez net, sme si rozumelu aj v skutočnosti @limetkajaja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ten prvy pripad vznika asi preto, ze clovel ma prilis vela casu na rozmyslenie si "spravnej" odpovede a niekedy to sklzne k tomu, ze zo seba robi to co nie je..
Ale je to pravda, dokonca som potom pubimu dovolil sa ísť po koncerte nažrať do volákej čínskej reštiky!
ale ak by niekto mal záujem o niečo také, odporúčam www.zoznamko.sk