Tu sa mozete zoznamit s ludmi ktorychvobec nepoznate! Da sa s nimi super zabavit! POkecat a mozete sa spolu aj niekde zist!!! Uvidite ze tam bude dobre!
Takze ja hladam velkeho dobrodruha,ktory sa neboji nebezpecenstva,vyhladava adrenalin,pusta sa aj do najvecsieho rizika,..dobrej povahy,uprimnym srdieckom,ktory velmi nema rad v oblube deti,chce co najskor vypadnut zo Slovenska,je realista,neda sa ovplyvnit inymi,empaticky,flegmatik mozno melancholik,ktory si mozno obcas zapali,obcas vypije,a hlavne velmi rad cestuje a nieco uz o svete vie....CO MYSLIS HALUZACKA 130 NAJDEM TU TAKEHO????...urcite nie,lebo taky neexistuje
podla mna by si si takého dokázala nájsť.lebo keď som to cítal, tak som si len uvedomoval, ze som pravý opak.takí chalani urcite sú, len mozno na nich este nemás stastie.mozno sa taký podobný nájde.vela stastia.
ja hladám dievca, ktoré si rado spieva (napr.Team, Elán,NoName...aj iné, hlavne slovenské), ktoré má cit a vie odpustiť, keď niekto zlyhá.nech je hlavne pohoďáčka, extrovertka, nech vie pochopiť.a možno by mi postačilo keby ma mala rada a bola aspon trosku pekná.asi takú nenájdem, ale nádej umiera posledná.a ak zijes vo Zvolene alebo v Trencine a ich okolí, tak je to parádne.mohli by sme sa stretať a chodievať do prírody, lahnúť si len tak do trávy, objímať stromy, neskôr aj možno seba...
hladam babu/chalana ktora/y je celkom inteligentna/y vie dobre po anglicky ba sa s nou/nim dobre bavit o roznych veciach, ma rad/a vedu a techniku. no neviem ci sa niekto najde ts-ts-tssss
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ja hladám dievca, ktoré si rado spieva (napr.Team, Elán,NoName...aj iné, hlavne slovenské), ktoré má cit a vie odpustiť, keď niekto zlyhá.nech je hlavne pohoďáčka, extrovertka, nech vie pochopiť.a možno by mi postačilo keby ma mala rada a bola aspon trosku pekná.asi takú nenájdem, ale nádej umiera posledná.a ak zijes vo Zvolene alebo v Trencine a ich okolí, tak je to parádne.mohli by sme sa stretať a chodievať do prírody, lahnúť si len tak do trávy, objímať stromy, neskôr aj možno seba...
hladam babu/chalana ktora/y je celkom inteligentna/y vie dobre po anglicky ba sa s nou/nim dobre bavit o roznych veciach, ma rad/a vedu a techniku. no neviem ci sa niekto najde ts-ts-tssss