cavko, zaujima ma vas nazor na FB.. prechadzam si takym stadiom ze si rusim ucet, pretoze som tam travil naozaj privela casu a skusim ten cas vyuzit lepsie /jasne, ze to teraz pisem sem, Birdz je tiez svojim sposobom socialna siet, ale sem chodim minimal
Zrušil som si FB a nemal som ho asi 2 roky. Bola to paráda, nechýbal mi, no keď som začal chodiť na výšku znova som si ho založil lebo tam sa bez toho nejako dobre fungovať nedá Osobne si ale myslím že FB nie je zlá vec a nie je dôvod ho nejako rušiť. Proste tam prestaň chodiť
to, ze travis vela casu na fb nie je chyba fb. je to len taky zabijak casu, ako mu dovolis. proste na nom nebud vkuse a checkni si ho raz za den, ze ci sa nieco nedeje (ak ho pouzivas aj na dolezitu komunikaciu). ale ked proste niekde musis kvasit, tak si zrusis fb a najdes si ine miesto kde budes kvasit, je to uplne jedno.
Gratulujem, toto bolo v móde tak pred 2-3 rokmi. Ak je niekto závislý na facebooku tak je to jeho problém a nech ho obmedzí sám a nech sa nezaraďuje do nejakej superúberdupermeganajvác skupiny ľudí, ktorý žijú "pravý" život bez facebooku. Stop it please
preco? komunikacia zadarmo, pozrem co sa komu paci, su tam zaujimave veci (stranky), takisto stranky na pobavenie, skupiny sluzieb ktore vyuzivam...nic si nerus
@gukol tak ja nevem aka bola moda pred dvomi tromi rokmi...
@semhamforas prave preto to rusim, ze si neviem povedat ( respektive povedat si viem ale zvyk je zvyk) ze tam budem chodit menej...
ako bezplatna komunikacia sa da tiez vyuzit whatsapp
mozno ze zistim ze to fakt bez fb nejde ale chcem to skusit a zaujimala ma vase skusenosti, hejt si nechajte pre seba
neuvažujem o tom ani som neuvažovala. nie som jeho otrokom ani som nikdy nebola a denne tam chodím tak na 5- 10 minút. Pravdaže keď si s niekym píšem tak dlhšie,ale zasa nie pol dňa. Je tu predsa len zadarmo komunikácia. Ale uprednostňujem radšej face to face komunikáciu alebo telefonovanie. Cez Fb toho riešim minimum. Nepotrebujem tam mať 500 priateľov a ani tam nezdieľam nejaké prehnane osobné info o mne.
Nie som ani na ňom ani na žiadnej inej sociálnej siete závislá a preto a nemám dôvod ich rušiť. Hlavne keď on mne môžu poslúžiť veľmi dobre keď je treba.
ja by som si tym skomplikoval zivot zbytocne, cez facebook sa daju zhanat knihy, informacie, organizuju sa cezeň udalosti.
jasne ze sa to da aj inak ale na facebooku su vsetci, takze sa to casto organizuje cez facebook.
na druhej strane zavislosti su svina, ja som bol zavisli na world of warcraft a stalo ma to tri premazy kym som k tomu nasiel nejaky normalny vztah. ak si skutocne zavisli od fb tak ten šlus nie je az taky zly krok
Bežne v lete ruším FaceBook vždy tak na 2 týždne potom ho aktivujem pokukám čo nové a zase deaktivujem..
Inak najdlhšie som ho mal zrušený asi 2 mesiace vkuse potom som ho aktivoval a od vtedy maximalne 2 týždne a už ma laka sa pozrieť čo nové ľudia riešia keďže nemam kamarátov s ktorými by som chodil von tak aby som nebol úplne pozadu musím kontrolovať
@kittan
hra s rozsiahlym svetom a ´skutocnymi´ hraci...
ovladane intuitivne
relativne rychly vyvoj postavy
pre introverta s poctom nedostatku realizacie smrtiaca kombinacia
navyse na strednej sme boli dost pocetna komunita hracov, takze to malo zdanlivo aj ten socialny rozmer
ale dne sma to uz tiez nebere, asi som s teho vyrastol
mám účet, raz za týždeň/mesiac tam niečo pridám podľa potreby, ale inak to beriem ako lacný spôsob ako sa dohodnúť s ľuďmi na pivo, ako získať info ohľadom školy, atď. keby ho celý zrušili, a nesústredili by sa tam pre mňa dôležité informácie, tak by mi to vôbec žily netrhalo.
Mne dnes dosla sprava na email uz asi druha ze sa mi pokusal niekto naburat ucet aj to je dovod preco tam nechcem mat ziadne fotky ani info. Kebyze nechodim do skoly a nepotrebujem cez neho komunikovat so spoluziakmi uz davno ho zrusim.
mal som, zrušil som nepotrebujem to a vobec mi to nechyba žial mrzi ma že niektori ludia - to že som si to vymazal brali ako že sa snimi nechcem baviť a ani ma nepozdravia ale čo už
Travit vela casu na fb....proste to ja asi nepochopim..a co take zabavne sa tam da robit ? Stolkujem par sekund a uz je nuda...pisanie si s kamaratmi ? To snad nie je take zle proste preco to rusit. Fakt nechapem
zrusila som, na prazdniny ked som ho nepotrebovala kvoli skole, vydrzalo; je to taky super pocit ked si ho zrusis....len svinstvo ze sa to da obnovit, to potom nie je ono/definitivne :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to, ze travis vela casu na fb nie je chyba fb. je to len taky zabijak casu, ako mu dovolis. proste na nom nebud vkuse a checkni si ho raz za den, ze ci sa nieco nedeje (ak ho pouzivas aj na dolezitu komunikaciu). ale ked proste niekde musis kvasit, tak si zrusis fb a najdes si ine miesto kde budes kvasit, je to uplne jedno.
@semhamforas prave preto to rusim, ze si neviem povedat ( respektive povedat si viem ale zvyk je zvyk) ze tam budem chodit menej...
ako bezplatna komunikacia sa da tiez vyuzit whatsapp
mozno ze zistim ze to fakt bez fb nejde ale chcem to skusit a zaujimala ma vase skusenosti, hejt si nechajte pre seba
Nie som ani na ňom ani na žiadnej inej sociálnej siete závislá a preto a nemám dôvod ich rušiť. Hlavne keď on mne môžu poslúžiť veľmi dobre keď je treba.
jasne ze sa to da aj inak ale na facebooku su vsetci, takze sa to casto organizuje cez facebook.
na druhej strane zavislosti su svina, ja som bol zavisli na world of warcraft a stalo ma to tri premazy kym som k tomu nasiel nejaky normalny vztah. ak si skutocne zavisli od fb tak ten šlus nie je az taky zly krok
Inak najdlhšie som ho mal zrušený asi 2 mesiace vkuse potom som ho aktivoval a od vtedy maximalne 2 týždne a už ma laka sa pozrieť čo nové ľudia riešia keďže nemam kamarátov s ktorými by som chodil von tak aby som nebol úplne pozadu musím kontrolovať
Inak nechapem, čo tam človek môže robiť celý deň... Toto mi niekto objasnite...
hra s rozsiahlym svetom a ´skutocnymi´ hraci...
ovladane intuitivne
relativne rychly vyvoj postavy
pre introverta s poctom nedostatku realizacie smrtiaca kombinacia
navyse na strednej sme boli dost pocetna komunita hracov, takze to malo zdanlivo aj ten socialny rozmer
ale dne sma to uz tiez nebere, asi som s teho vyrastol
ale dnes ma to uz tiez nebavi
ale dakedy som tam chodila často.
prišiel som o kontakty, ale existujú maily a mobily...
BZ navštevujem raz mesačne na jeden deň pomaly doslovne.
jebať sociálne siete, keď čllovek tými sieťami prichádza o kontakt s realitou a skutočnými priateľmi