dajte pokoj so zubármi som tam mala ísť na prehliadku v novembri (alebo októbri?) a nebola som, teraz mám výčitky a strach, či nemám nejaký kaz, ktorý bude pri robení bolieť
ja mam stale niejaky problem zo zubom ,takze som u zubarky permanentne a tyra ma statocne ale zastavam pravidlo ze pre krasu sa musi trpiet (no vydrzim aj pre zdravie teda...
Ako to tu tak čítam tak asi nikto z vás nezažil zapalený koren, čistenie kanálikov a vyťahovanie nervov...pre lepšiu predstavu dve anestézy a ešte stále cítite...
môj zubár je môj sused a okrem toho chodí bicyklovať s tatikom čiže nie ej veľmi príjemné keď sa ti ktosi babre v ústach pritom čumí na otca a baví sa o cyklistike
Ja mám panický strach zo zubárov pretože keď som bola malá tak som chodila k zubárke, kt. aj keď mi trhala zub alebo vŕtala sice pichla injekciu, ale ihneď začala robiť takže to neúčinkovalo, a keď som začla revať (bola som malá! tak p mne začaa vrieskať atď atď :/ Takže odvtedy sa bojím zubárov :/
@15 no moja zubárka sa pre zmenu rozpráva s inou doktorkou,ktorá sa tam strepe a potom mi strašne dlho robí zub,pritom ked je sama že ani sestričku pri sebe nemá,tak mi ho urobí zázračne rýchlo
Od vtedy, čo som videla ako sa ´´obrusuje´´ zubný kameň psom, je mi len obyčajná predstava akýchkoľvek stomatologických úkonov v akejkoľvek ústnej dutine nepríjemná
zubar je jediny doktor ktory mi newadi a ba dokonca sa este aj tesim bo mi vzdy povie co robim zle a co dobre:d bo sa snazim o zuby ako celebrita..od juna chcem strojcek aj ked mi ho vraj netreba
@lilluska228 U mňa je ten panický strach tiež z dectva.
Odvtedy ako mi chcel bez injekcie vytrhnúť stoličku, ale nedala sa mu, tak sa mi v tom špáral, drvil mi to a tak dalej a to dosť dlho a potom ma poslal k inému.
Prehliadka - vacsinou mi nenajdu kaz ...
Trhanie zubu - umrtvenie cize pohoda
Vrtanie zubu - bolest jak svina myslim si ze zomrem -.- ale tak snazim sa mysliet na nieco krasne a pozitivne , i ked niekedy so slzami v ociach
ja milujem ten hohlad zubarovi do okuliarov.. alebo neviem proso vidim svoju zubnu dutinu jak mi tham vrta raz mi surovo slzy vyhrkli... ked mi thakou pruzinkou vytahovala nervy neprajem zazit nikomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
..pre mna je strašná už len myšlienka nanho
no to môže byť zábavné.....si to ale neviem predstaviť...
Odvtedy ako mi chcel bez injekcie vytrhnúť stoličku, ale nedala sa mu, tak sa mi v tom špáral, drvil mi to a tak dalej a to dosť dlho a potom ma poslal k inému.
Prehliadka - vacsinou mi nenajdu kaz ...
Trhanie zubu - umrtvenie cize pohoda
Vrtanie zubu - bolest jak svina myslim si ze zomrem -.- ale tak snazim sa mysliet na nieco krasne a pozitivne , i ked niekedy so slzami v ociach