@fxx ehm.. noo teraz 10. 4. idem do Plymouth (to je nejaké zapadákovo v UK ) .. a má to byť niečo ako zahraničná prax.. ale niečo ekonomické alebo účtovnícke, lebo na to je zameraná moja škola .. a pocity?? .. fúú.. aj sa teším.. aj sa bojím.. také zmiešané..
ale ved to nemusis ist nasilu.. ale myslim ze to bude dobra skusenosť .. len ja neviem čo tam budem robiť, keď moje jazykové znalosti sú na minimálnej úrovni .. a vraj budem robiť v nejakej firme, kde sa starajú o postihnutych a vyrabaju sa tam vozíčky.. akože fakt netušíím čo to budee budem sa len modlit aby ma neposlali domov hned
@furomi u nás sa vybrali žiaci ktorí idu,a ked nejdeš,tak si zaplatíš komplet 4mesiace v grecku,ubytovanie,strava,letenky,poistenie,dačo vyše tisic eur
hej hej,neviem čo presne máš na mysli,ale od nás z praxe sme boli na stáži vakrát v taliansku a bol to projekt od tej organizácie da vinci alebo čo to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@magorka sám o tom vela neviem,moc toho na googlenie nie je,tak chcem skusenosti
@furomi ! Píš! Kedy? Kam? Aký odbor? Pocity?
ty tiež niekam ideš??
!
! for @fxx
Erazmus je študijny pobyt
Leonardo je pracovno-praxový pobyt pre študentov?
to myslíš?
Erazmus som ešte nepočul,počul som o Comenius