Hanba @Alpynus - ovi! Vraj devianti! O mňa sa takí viackrát obtreli, som pre nich asi vhodné sústo, ale mne to neprekáža. Lichotí mi pozornosť bez rozdielu pohlavia, pretože pri vnímaní okolia príslušnosť k pohlaviu u mňa nie je prioritná. Ja jeden hnusný egocentrik!
A "pochod" ako taký by mi neprekážal, veď som ďaleko od Blavy a aj keby som tam bol, tak by som to neriešil, sú zásadnejšie veci, ktoré mnou nepohnú, nie nejaký "pochod". Ak niekoho baví pochodovať, nech si to užíva. A je mi úplne jedno, ako je orientovaný.
no za prve - nemam rad vseliake taketo verejne manifestacie a pochody, i ked u nas sa moc nedeju, nie ze by to bola blbost rozne manifestacie a pochody, ale proste nemam to rad, nebavi ma to, ani tie americke party ku dnu nezavislosti a neviem comu, co po uliciach chodia alegoricke vozy a neviem co, to ma nejak neoslovuje, i ked moznoze by som si nejaky americky sviatok aj pozrel raz, sice ma to az tak neoslovuje, ale mozno by som si to pozrel, ale gay pride ci co to je, to ma ani nelaka.
za druhe - kedze to byva vselikde vo svete, tak kludne nech to je aj v Bratislave, mozno sa to ludom bude pacit, ak to bude pekne vyzerat.
a preco by som sa nezucastnil? no, lebo ja nemam rad ziadne pochody
osobne by som sa nezucastnil nikdy nejakeho pochodu (ani keby to bolo za nizsie dane (co podporujem asi najviac na svete , ani pochod za ochranu zivotneho prostredia, ani za nic ine), lebo nemam rad tlacenicu, priestory kde je vela ludi napchatych na seba... proste mne je neprijemne stat v dave ludi a kracat pomaly, alebo stat v dave ludi a tlacit sa a kukat ako natlaceni ludia kracaju. eee to nechcem
Ináč, je to "niečo nové" tuto, takže myslím že nikto nevie čo a ako, ja v tom ale vidím celkom dobrú príležitosť, pripomenúť sa slovenskej konzervatívnej spoločnosti a homofóbom, že sme tiež len ľudia...a neviem čo ďalej,celú noc som nespal
@tomas Prosím Ťa, prečo sa mi stále na webke ukazuje foto nejakého chalana s dlhými vlasmi a slnečnými okuliarmi, a nie tá moja? Veď som si tam uploadol svoju foto a stálemi tam skáče ten chren, neviem čo s tým a už ma to serie
Prišla mi anketa na Facebooku, tak som ju vyplnil, zaujalo ma to A ten chlapík čo mi to poslal mi potom odpísal, že ak mám záujem,mám poslať svoj mail, kvôli spolupráci A kedže by som sa na to dal, tak som ho poslal,no zatiaľ sa mi nikto neozval, tak čakám a napadlo ma to hodiť sem, jednak zo zvedavosti a tak celkom Ty si v tom tiež?
@Zasovickovanasrnecka jeej paradicka, som rada, ze sa ludia pridavaju, som ani necakala taky ohlas a neboj ozvu sa, bo sa nam ozyva strasne vela ludi a riesime aj, ze co a jak, sme totiz prave s tym zacali heh...takze vidno, ze mas organizatorskeho ducha, ked si to sem hodil heheh
budem moc rada, ak nam s tym pomozes idem pozriet ako su na tom tie mejly od ludi
@Zasovickovanasrnecka tak na mejli pre dobrovolnikov som tvoj nenasla, ale ked si to poslal nasmu clenovi, mal by ta zaradit ak nie, tak napis na mejl co som ti v tske poslala.
@zasovickovanasrnecka iste ja som tiež dostala správu na FB a bola som rada, že sa konečne niečo takéto organizuje... aspoň sa kvôli gay pride trepať do zahraničia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
prosím, napíš mi TS, veľmi ma zaujíma etymológia tvojho nicku
a to naozaj bude buduci rok pochod gayov a lezbiciek v bratislave?? lebo nikde som otom este nepocul/necital.
no za prve - nemam rad vseliake taketo verejne manifestacie a pochody, i ked u nas sa moc nedeju, nie ze by to bola blbost rozne manifestacie a pochody, ale proste nemam to rad, nebavi ma to, ani tie americke party ku dnu nezavislosti a neviem comu, co po uliciach chodia alegoricke vozy a neviem co, to ma nejak neoslovuje, i ked moznoze by som si nejaky americky sviatok aj pozrel raz, sice ma to az tak neoslovuje, ale mozno by som si to pozrel, ale gay pride ci co to je, to ma ani nelaka.
za druhe - kedze to byva vselikde vo svete, tak kludne nech to je aj v Bratislave, mozno sa to ludom bude pacit, ak to bude pekne vyzerat.
osobne by som sa nezucastnil nikdy nejakeho pochodu (ani keby to bolo za nizsie dane (co podporujem asi najviac na svete , ani pochod za ochranu zivotneho prostredia, ani za nic ine), lebo nemam rad tlacenicu, priestory kde je vela ludi napchatych na seba... proste mne je neprijemne stat v dave ludi a kracat pomaly, alebo stat v dave ludi a tlacit sa a kukat ako natlaceni ludia kracaju. eee to nechcem
@bonita Ja viem Bonitka Škoda...
Ináč, je to "niečo nové" tuto, takže myslím že nikto nevie čo a ako, ja v tom ale vidím celkom dobrú príležitosť, pripomenúť sa slovenskej konzervatívnej spoločnosti a homofóbom, že sme tiež len ľudia...a neviem čo ďalej,celú noc som nespal
@tomas Prosím Ťa, prečo sa mi stále na webke ukazuje foto nejakého chalana s dlhými vlasmi a slnečnými okuliarmi, a nie tá moja? Veď som si tam uploadol svoju foto a stálemi tam skáče ten chren, neviem čo s tým a už ma to serie
@14 aha len aby to malo aj nejaku uroven, aby ludia potom nenadavaly. lebo vies, slovensko je moc konzervativna krajina
a jasneee, ze pojdem! ako jeden z vyk.timu by som mala haha
Prišla mi anketa na Facebooku, tak som ju vyplnil, zaujalo ma to A ten chlapík čo mi to poslal mi potom odpísal, že ak mám záujem,mám poslať svoj mail, kvôli spolupráci A kedže by som sa na to dal, tak som ho poslal,no zatiaľ sa mi nikto neozval, tak čakám a napadlo ma to hodiť sem, jednak zo zvedavosti a tak celkom Ty si v tom tiež?
budem moc rada, ak nam s tym pomozes idem pozriet ako su na tom tie mejly od ludi
@Dzeejn Super ďakujem Ti ešte raz hej, napadlo ma to sem dať, lebo je nás tu dosť A napriek idiotom ako je Quietus som aj čakal že ohlas bude dobrý
@Wranna Fajn, tak sa dúfam uvidíme
To že Alpynus je kokot viem už veľmi dlho...To netreba komentovať...
@Wranna Hej,presne. Oni prídu k nám,nemusíme my preč