Co robit? Rodicia ma vyhadzuju s domu. Ja vazne nemam kam ist. Som naprosto zufala. Len vdaka tomu,ze mi doma nasli vodnu fajku. Co robit? Vazne nemam peniaze a nemam sa ani na koho obratit. Nemam robotu a brigadou sa neviem ako uzivim a uz vobec nie ako
@deusexmachina skus od 12-tych byt len doma a nechodit von..a von chod raz za rook mozno aj 2,3krat a ptm mi nadavaj do hlupej..zijem medzi 4 stenami..ludia ma odsudzuju len zato,ze som cudzinka..rodicia mi ublizuju nikam nechodi...zi ako ja a nadavaj do hlupej..
@leaav keby ta tak sikanovali ako mba na zakladnej tak pochopis ze ludi vnimam inak..nemam..ludia ma odsudzuju..nemam nikoho..aj na strednej ma sikanuju..
@lentakmatonapadlo ale ako uz bolo povedane, pokial nemas 26-27 alebo nejake nahradne byvanie, ziadnu pracu a prijem, tak to musis riesit na policii, socialke alebo inom urade. nemarni cas pytanim sa Birdzi, ale radsej si najdi nieco na googli napr. » www.nasarodina.sk/article.php?sid...
Vyhodit ta nemozu. Je to v zakone. Ale je to jednoduche. Ak si na strednej, tak tam ti velmi lahko udelia internat. Dokonca je to casto mozne sj v priebehu skolskeho roka. A potom ked pojdes na vysku tak si dat priihlasku niekam fakt daleko nech ti daju urcite internat.
Ak sa bojis o prijem tak si od rodicov mozes narokovat vyzivne pred sudom + si daco vybrigadujes a je to.
Internaty cez leto sluzia ako ubytovne cize to si potom v pohide cez prazdniny mozes byvat tiez tam. Nemas za co.
@depropex kazdy odsudzuje..citaj preco to je..a ta vodna ani nebola moja..mala som ju strazit iba tyzden kym kamoska dojde s vylettu..ale aj keby sa na hlavu postavim moji rodicia ma czdy budu mat za klamarku aj ked som im nikdy neklamala..prenich som handra..neziadane dieta a davaju to aj pekne najavo..pocuvat nadavky,bit ma,sikana v skole..vazne som len clovek..nezasluzim si aby mi bolo ubluzovane..
@leaav tak vies ako to je..len ja to psychycky nezvladam..uz ani nevidim vyznam zivota..hladat pomoc u rodiny nemam ako..nemat nikoho je to najhorsie co moze byt..a horsie je ked rodina ti dava nahavo jak ta nenavidi a nech vypadnes..nevladzem..
@semhamforas ano? Preto ma aj na strednej sikanuju? Preto mi tak ublizuju? Nemam sancu sa tam ani prejavit. Bud sikanovany a so strany rodicov bity a nech ti hovoria,ze si chudak,hovno,nadavky ze si menej cene dueta,ze nikdy ta nechceli a pocuvaj to stale..a vodna nebola moja..umna si ju nechavali..a hovorila som rodicom nech aj zavolaju kamoske nech sa jej spytaju..ale nie oni ma dobili jak hada a uzilu di to..len ja uz skoro ani nepocujem a nevladzem uz sa ani hybat..hak jeby pomaly ale kruto umieram..
@thcpositif lenze mna nikam nechcu zobrat..ja ani sa neviem s ludmi zhovarat..vzdy ked sa na niejoho pozriem prebieha mi ocami opasok ako ma biju..neda sa to..uz som psychycky mimo...
btw. a znova mi neda dodat tuto dolezitu vec. Ak ti robia rodicia toto co pises, tak je v tvojom vlastnom zaujme aby si co najskor z domu odisla. Nie je nic horsie ako to ak si v psycickej nepohode a v podstate si psychicky tyrana. To ti tvoji rodicia zabijaju cely tvoj zivot a celu tvoju osobnost. Dokonca si trufam tvrdit ze oni mozu za to ze ta v skole sikanuju (ani sa mi nechce verit ze ta niekto sikanuje na strednej, to na aku skolu chodis preboha) kedze ti zmenili povahu a osobnost na taku ze si lahky objekt. Vo vlastnom zaujme cim skor odid. Bude to tazke rozhodnutie ale s odstupom casu urcite zistis ze aj najlepsie
Pozri a keby si im slubila ze tu faju das prec a nebudes uz na nej nikdy fajcit ani doma ani ju drzat ani pouzivat s nikym a nikde? Ked uvidia nejaku ochotu sa zlepsit, mozno si to vyzehlis, ked islo len o taku prkotinu...keby to bolo nieco vazne, tak ti dlhsie trva, kym to napravis, ale takto mozes predat faju a este im z toho kupit darcek, nech su kludni...
@29 dava dnes prekvapivo rozumne komeentare. Pocuvni ho.
btw. Ak ta este aj zbili tak uz nie je o com. To si na tom co som napisal trvam este viac. A zvaz ci na nich nezavolas policiu. Ak mas viditelne znamky zbitia chod zajtrs k lekarovi nech ti to zadokumentuje
A k tomu sikanovaniu. Trvam si na tom ze za to mozu tvoji rodicia. Zdeformovsli ti tak tvoju povahu a sebaistotu ze si sa stala lahkym tercom.
@sapphirizing faja neni moja..steazila som ju a ako som pisala tak somim tvrdila nech kamoske zavolaju..nie im to je jedno ja klamem a zbili ma jak zito..
Jednoducho odidem niekam..neviem kam,ale ak tu ostanem este par dni tak ma aj zabiju..
@lentakmatonapadlo tak si skus najst nieco take ako so decke domovy urcite je nieco aj pre ludi v situacii ako si ty...a prespat mozes ist do charyty niekde v meste to bude urcite...mozes tam prespat dostanes tam jedlo a oblecenie...
@lentakmatonapadlo nemusia ti nic chciet dat. Bude to prikazane sudom a je to vyriesene. Ak nebudu platit tak na nich mozes poslat exekutora. Pripadne ak ti nezaplatia 3x vyzivne v priebehu 2 rokov, je to trestny cin a to by hadam neriskovali :d
@lentakmatonapadlo nie je za co, neviem ti inak pomoct ani poradit. a je jasne, ze cela ta vec sa vdaka zakonom, policii a sudom nevyriesi za par dni. vasi mozno na teba nic nechcu minut, ale ked im to nariadi sud, tak im to za nejaky cas exekutor rychlo vysvetli, pretoze su tu pravidla, ktore platia aj pre cudzincov a vsetkych obcanov. dovtedy musis hladat pomoc na socialke, ved preto su tu tie institucie, aby riesili taketo problemy. na rodicov kasli, ked kaslu oni na teba, sama vidis, ze to takto nepojde a musis zacat zit sama za seba. bude to sice takze, ale ako uz bolo napisane, raz sa z toho vsetkeho vyhrabes a zazijes normalny zivot.
@leaav tak neda sa ju ani tak nazvat len raz zacas sa namna pozrie..inak ma vyuziva..uvedomujem si to ale je jedina ktora aspon prehodi 2,3 vety somnou..no to je uz jedno..zajtra idem to riesit aj ked nvm ako sama ledva poviem par viet..
pokiaľ viem, mať dieťa je do istej miery aj právny záväzok, a ak máš 17, nemôžu ťa vyjebať z domu len tak, a ešte pre takú blbosť.
podľa mňa chcú, aby si sa bála, čo je teda dosť debilný spôsob výchovy, ale budiš... radšej sa podriaď a pristúp na ich hru, a "poslúchaj", kým sa upokoja.
ale ako tak čítam komentáre, s ich výchovou niečo nie je v poriadku už dávno, keď si taká asociálna.
neviem prečo, ale mám pocit, že preháňaš . a keď nie, tak si asi hlúpa. máš 18 rokov, tak trochu začni rozmýšľať a namiesto sťažovania sa tu na birdzi a vyplakávania choď radšej na google a hľadaj si potrebné právne veci ku tvojej situácii...
Nechce sa mi čítať celú diskusiu ale skús zavolať sem: » www.unicef.sk/sk/ldi;jsession... Oni ti poradia. Myslím že kým navštevuješ školu tak ťa ani vyhodiť nemôžu dopustili by sa trestného činu.
@zirafkaadka konecne niekoho napadlo ze je to fake
akoze ok su taketo pripady aj ja napriklad mam dost na kkt zivot ale toto je prehnane v kazdom komente je nieco navyse a potom zas nieco co sa nezhoduje s komentom predtym atď. ja len nechapem ci to ludom robi dobre alebo co vymyslat si ako sa maju zle a vastne vymyslat si cely svoj imaginarny zivot
budem sa modliť za tvojích despotických rodičov, nech im Pán osvieti rozum a od Ducha svätého príjmu dar rodinnej lásky, porozumenia a znášanlivosti...
teba žehnám v mene Boha Otca i Syna i Ducha svätého†, nech sa tvoje ťažké dni zmenia k tvojej spokojnosti a rodičia ťa príjmu do svojho srdca.......filip
@lentakmatonapadlo no ked robia takyto humbuk pre vodnicu pockaj az zistia ze fetujes ako sory fakt mi je ta luto a fakt netusim aku odpoved si cakala od takehoto fora bezny clovek by zistoval kam z konope
moje odporucanie k teme: kup si stan zivot je svina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
co by som robila na tvojom mieste? nechala by som sa vyhodit a smer policia
resp. mala by som ich uplne v pici, ich to prejde
to myslíš vážne že len kvôli tomu?
fuha.
choď najprv ku kamarátke alebo tak a skús sa s nimi porozprávať.
@2 wtf
@leaav nemam nikoho..som stratena
@amorko kiez by len kto by ma uz k sebe uchylil
@atropabelladona mam 18 uz..som stratena a zufala
Ak sa bojis o prijem tak si od rodicov mozes narokovat vyzivne pred sudom + si daco vybrigadujes a je to.
Internaty cez leto sluzia ako ubytovne cize to si potom v pohide cez prazdniny mozes byvat tiez tam. Nemas za co.
šikanovali, a veľmi.do 7.ročníka.
a nielen v škole,ale aj na ulici a celkom neznámi ľudia,tak nehovor prosím ťa -.-
ale keď ťa doteraz takto držali doma tak ťa nevyhodia a len sa vyhrážajú. otázka je či by si sa nemala rýchlo pratať sama.
ach ta debilita
A nehovor ze ta na skole sikanovsli lebo si bola cudzinka to si len nahovaras ze to bol dovod. Na zakladnych skolach je sikanovanych kopu deti.
U nas na skole bol napr. jeden kanadan a nikto mu nic nerobil a vsetci ho mali radi. A to sme na zakladke mali inych chujov v skole :d
fakt to urob, ak chces SKUTOCNU pomoc. pretoze tu ju nenajdes
Ale za pokus to stoji mozno ma to zachrani..
btw. Ak ta este aj zbili tak uz nie je o com. To si na tom co som napisal trvam este viac. A zvaz ci na nich nezavolas policiu. Ak mas viditelne znamky zbitia chod zajtrs k lekarovi nech ti to zadokumentuje
A k tomu sikanovaniu. Trvam si na tom ze za to mozu tvoji rodicia. Zdeformovsli ti tak tvoju povahu a sebaistotu ze si sa stala lahkym tercom.
nemozu ta vyhodit
ako uz pisali vyssie, nahlasit to
Jednoducho odidem niekam..neviem kam,ale ak tu ostanem este par dni tak ma aj zabiju..
Keď nie k nej tak to, čo vravel semhamforas. Bude ti lepšie
tak si vyber -.-
Službičku za službičku...
No vo fóre RODIČIA MA ZNIČILI si napísala, citujem:
"Mam priatela aj to sa mojim rodicom nepaci."
"Nezabavam sa iba raz po 2 mesiacoch idem von s kamoskou alebo kamaratmi."
Tak teda kde je pravda? Tam píšeš, že máš kamarátov a dokonca frajera a tu píšeš, že nikoho nemáš.
Nemôžem súdiť aké to máš doma, ale neprikrášľuješ to trošilinku?
Dobrý nápad!
podľa mňa chcú, aby si sa bála, čo je teda dosť debilný spôsob výchovy, ale budiš... radšej sa podriaď a pristúp na ich hru, a "poslúchaj", kým sa upokoja.
ale ako tak čítam komentáre, s ich výchovou niečo nie je v poriadku už dávno, keď si taká asociálna.
2. poziadat o stredoskolsky internat
3. ist na vysku prec prec prec
4. narokovat si na vyplacanie vyzivneho pred sudom
akoze ok su taketo pripady aj ja napriklad mam dost na kkt zivot ale toto je prehnane v kazdom komente je nieco navyse a potom zas nieco co sa nezhoduje s komentom predtym atď. ja len nechapem ci to ludom robi dobre alebo co vymyslat si ako sa maju zle a vastne vymyslat si cely svoj imaginarny zivot
ak niesi naozaj fake tak prepac ale vyzera to tak
budem sa modliť za tvojích despotických rodičov, nech im Pán osvieti rozum a od Ducha svätého príjmu dar rodinnej lásky, porozumenia a znášanlivosti...
teba žehnám v mene Boha Otca i Syna i Ducha svätého†, nech sa tvoje ťažké dni zmenia k tvojej spokojnosti a rodičia ťa príjmu do svojho srdca.......filip
jj, najlepsie co si mohla spravit, tu sme vsetci na dne
Ja nefajčím a vodnú fajku som skúšala myslím, že len raz Ja to nepodporujem len mi to príde divné, že skrz vodnú fajku robiť takýto humbuk
Dám ti dobrú radu- rob si čo chceš, fetuj, trtkaj, šliap hoci za lóve, kradni, podvádzaj a zas fetuj, ale hlavne sa nenechaj načapať
(hlava blbá naivná... decko sprosté... pokiaľ chceš oponovať, že nie si decko sprosté naivné, tak si uvedom, kto si nechal nájsť fajku? )
@lentakmatonapadlo no ked robia takyto humbuk pre vodnicu pockaj az zistia ze fetujes ako sory fakt mi je ta luto a fakt netusim aku odpoved si cakala od takehoto fora bezny clovek by zistoval kam z konope
moje odporucanie k teme: kup si stan zivot je svina