@malapohroma , áno lenže v mužskom podaní (osobne mám love4ever radšej tento tu mi je taký...ehm....nesympatický
@bloodsuckingvampire takéto detské témy milujem : máš rád Miley Citrus alebo Hanu Fontánu ? , Ako rýchlo zbaliť babu (no,do papiera nie ?, zabiť autora takejto témy je asi málo to sú tie dnešné detská naozaj také sprosté ?!) a ZvIknete spať v škole ? bože , najprv nech sa naučia gramatiku a hlavne ako sa slušne SPRÁVAŤ !!!
Dnes na slovine som bola nemožná, nemožná. Buď mi padla hlava na spolužiaka, alebo spolužiačku a raz som sa fajnovo jebla o lavicu. Nevedela som udržať oči otvorené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale dnes zaspal moj bledý spolužiak..a zásadne som bola proti výsmechu ktorý zato utŕžil..chudák..
@bloodsuckingvampire takéto detské témy milujem : máš rád Miley Citrus alebo Hanu Fontánu ? , Ako rýchlo zbaliť babu (no,do papiera nie ?, zabiť autora takejto témy je asi málo to sú tie dnešné detská naozaj také sprosté ?!) a ZvIknete spať v škole ? bože , najprv nech sa naučia gramatiku a hlavne ako sa slušne SPRÁVAŤ !!!
počkať vlastne... ty si ma URAZILA ! Ja som DIEVČA nevidíš ?
I LOVE Miley Citrus FOR EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V tom hluku sa to ani nedá.