Nie neviem o com by som pocuvala a to travim vela casu prechadzanim sa ale bud nepocuvam nic len premyslam alebo pocuvam hudbu a premyslam, asi by mi vadilo ze nemozem premyslat a musim niekoho pocuvat hodinu hovorit o jednej veci :'D
hej, ale viacmenej len pri chodzi alebo inom cestovani niekam.
cesko-, slovensko, anglickojazycne.
vacsinou sa nejak tykaju jedneho ci viacerych z okruhov politika, pravo, historia, futbal, hardcore/punk…
Nie, ale keby niekto vedel o dobrom podcaste z oblasti prírodných vied/medicíny, v ktorom ľudia nestrávia polku času rozoberaním irelevantných vecí z ich života a hovoria stručne k veci, dajte mi pls vedieť.
Okrem Dobrého rána pravidelne počúvam Sexuálnu výchovu, ale to je také ukričané a tie baby mi nie vždy sadnú. Zato podcast podcast Láva ktorý má Slovenská burleska je úplná láska a rada to počúvam (kopírujem opis aby som vám to predala - Lava je podcast o sexe, vzťahoch, intimite, láske a telesnosti)
A ešte mám rada 99% invisible o dizajne, UX atď.
Počúvam pri behaní niekedy, alebo vo vlaku, v práci keď robím niečo pri čom nemusím rozmýšľať..
Sledujem asi polku podcastov z produkcie SME, obcas Dennik N a Denik N (ten cesky ma ozajsky podcast, ktory je fakt fajn), obcas Vinohradska 12 od Ceskeho rozhlasu, potom veeelmi zriedkavo The Daily (New York Times), Global News Podcast od BBC, Luzifcak, ktorym aj posielam prispevky ale extra nestiham sledovat, lebo chrlia kopu velahodinovych rozhovorov, v ktorych Kubo nakoniec aj tak vacsinu casu hovori o sebe, takze..
A este Peter Mara
Aaaa Silny vyber je super!
A Tech_FM, a ako podcast pocuvam obcas aj Balaz & Hubinak, maju zaujimavu hudbu.
Podcasty ano, ked chodim peso a doma stale, ked mam unavene oci, pred spanim. Audioknihy nie, ked vladzem vidiet tak citam. Ale podcasty kazdy den. Bud nieci na styl black tapes, harrowing alebo o vede nove vyskumy, dr huberman, rich roll robi vynikajuce podcasty, je super pripraveny na interviews a milujem jeho hlas. Ked som v robote mam pusteny yt, lebo niekt ludia nezverejnuju na spotify. To pocuvam vavsinou o stravovanu, if, hormonoch... Da sa povedat ze cele dni nic une nerobim a mam pocit ze su to moji priatelia a top aktivita je lustit sudoku a pocuvat alebi malovat a pocuvat dr hubermana aky je zanieteny a ako skvelo vysvetluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
cesko-, slovensko, anglickojazycne.
vacsinou sa nejak tykaju jedneho ci viacerych z okruhov politika, pravo, historia, futbal, hardcore/punk…
A ešte mám rada 99% invisible o dizajne, UX atď.
Počúvam pri behaní niekedy, alebo vo vlaku, v práci keď robím niečo pri čom nemusím rozmýšľať..
A este Peter Mara
Aaaa Silny vyber je super!
A Tech_FM, a ako podcast pocuvam obcas aj Balaz & Hubinak, maju zaujimavu hudbu.
Urcite som na nieco este zabudol.
Hej a teraz som si dal do playlistu konecne Matematika zlocinu. Tesim.
obcas si dam newsfilter od dennika n, nahlas od aktuality.sk a brana zavodskeho na exprese ak ma zaujimaveho hosta
a inak sporadicky pocuvam luzifcaka pri behu a vacsinou z toho nic nemam lebo mi vypadava sluchatko z ucha
The Skeptics Guide to the Universe je celkom fajn