vo februári som bol prvýraz na strednej hneď ráno a to po návrate z PNky skoro mi roztrhlo črevá, nedalo sa vydržať inak srať chodím v škole len výnimočne, raz za niekoľko dlhých rokov
To mi pripomína ako dnes @littleeva povedala cez veľkú prestávku, že "Idem na veľkú do triedy, ideš so mnou?" ... pre nechápavcov myslela tým veľkú prestávku, ale vyznelo to akože sa tam ide vysrať
Mam pici, prinajhorsom ked je doska ochcana tak idem vedla, alebo utrem sadnem a serem, ked to na mna pride tak idem, vynimkou su stanicne hajzle to potom radsej aj do vrecka
nikdy som na strednej nesral v skole, ale ked som prisiel na vysku a zbadal som hajzle na intraku tak serem v skoel s oblubou,ale len na menej frekventovanych hajzloch,aby som sa mohol aj poriadne vyprdet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Možno raz hej, niekedy v prvom ročníku, ale nepamätám si to
minule som po algebre isiel na zachod a tam v sa v kabinkach dvaja spoluziaci smiali na tom, ako im to clupka..
stacilo detailov z nasich skolskych zachodov!
nikdy som na strednej nesral v skole, ale ked som prisiel na vysku a zbadal som hajzle na intraku tak serem v skoel s oblubou,ale len na menej frekventovanych hajzloch,aby som sa mohol aj poriadne vyprdet