Foxylady
chlapec, emo, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
2. 9.sept. 2024 21:11
4452 dní na BIRDZi
regnutý od 14. septembra 2012
Asi som zlá no, ale jaksi ma ten birc plný cudzích ludí prestáva baviť. (všimni si, že už tu ani nepíšem 80% svojich každodenných myšlienok ale len 75!)
11 komentov
1
rici135
28. 10.októbra 2016 18:16
Síce máš pravdu, ale ... Nepáči? Tam sú dvere.
2
5
Ja nie som agresívny, len som chcel povedať, že komu sa nepáči, môže ísť pičou, nikto ho tu nedrží.
6
@rici135 ono tým svojim statusom som tiež chcel povedať že mm je to síce well and nice že sú tu noví ľudia ale.. zvykol som si na birdzákov a že tu môžem dať, čo len chcem a budú to mať u piči všetci, teraz viac aj ja čuším rovnako ako foksylejdy
7
@riskozvychodu maj piči, kto má čo a kto nemá čo v piči a naďalej pridávaj čolen chceš, jak to robím ja
9
birdz už umrel a upadol toľko krát... údajne.
a stále akosi žije, aj po smrtiach
a stále akosi žije, aj po smrtiach
11
ak by sa to tak malo volať, tak už od veľmi dávno. Teraz s birdzom nič moc nie je myslím.
Napíš svoj komentár
- 1 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 2 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 3 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 4 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 1 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 2 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 3 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 4 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 5 Pink: Dobre ranko birdz, konečne piatok < 3
- 6 Tulipanoo: youtu.be/_f9b0NB5o4E...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 3 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 4 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 5 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 6 Nats: strugglujem s motivaciou chodit cvicit z 4x do tyzdna sa stali 2 at...
- 7 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 8 Yacopsae: Už mám manželku. < 3
- 9 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
- 10 Miro777: Dnes ma Heathrow viezol pakistanicky taxikar ktory sa strasne snazil o konverzaciu napriek mojmu...