Foxylady
chlapec, emo, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
2. 9.sept. 2024 21:11
4501 dní na BIRDZi
regnutý od 14. septembra 2012
Prečo nemam v skrini nič ružove? To som si až teraz uvedomila... potrebujem nejaky babatkovsky ružovy svetrik alebo aspoň tričko čokolvek ahh... a biele tenisky s hrubou podražkou nech mam v lete swadžík :3
Komenty k statusu
1
foxylady
20. 5.mája 2016 20:12
Takto :3 :3 :3
2
Ja tiez potrebujem nieco ruzove momentalne..a zistila som ze nic nemam ...a vies preco? Pretoze ruzovu neznasam
3
@simka1311 šak okej ja som si tiež kedysi hovorila že neznašam ružovu ale potom mi to došlo blbe že jak možem neznašat nejaku farbu... šak je to len farba.. ta farba mi nijak neubližila takže logicky ju nemožem neznašat tak som sa rozhodla že pojdem do sekaču a kupim každy ružovy kusok čo tam uvidim
4
veď heej... ale veď to bolo len také konštatovanie, to neber nijak v zlom...
mne sa proste ružová nepáči, každý sme iný...
mne sa proste ružová nepáči, každý sme iný...
Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Šalátová uhorka s citrónom a soľou/bylinkovým korením. Niet pre mňa lepšej delikatesy, pochutim...
- 2 Protiuder22: < 3 www.youtube.com/watch?v=Z8o...
- 1 Lejla32: Wau tak ta Klára z Bachelora naozaj ukazala neskutočný charakter a emocnu vyspelosť aká...
- 2 3kratadost: Uz chapem principu "no loose ends". Poucil som sa. Snazit sa riesit ferovo neferove...
- 3 Tomas5555555: Ako prinutit ludi chodit MHD. koment
- 4 Lytaryta: btw.tie T S. nejdu len mne, abo je to vubec zmrsene ...
- 5 Lejla32: Šalátová uhorka s citrónom a soľou/bylinkovým korením. Niet pre mňa lepšej delikatesy, pochutim...
- 6 Samsebou30: youtu.be/G-ZcWtd5isY...
- 7 Tulipanoo: youtu.be/BLj7S1QShdk...
- 8 Teal: youtu.be/BriHuCicBNE...
- 9 Protiuder22: < 3 www.youtube.com/watch?v=Z8o...
- 1 Samsebou30: Uvažujem… Možno mi tá mladá, pohľadná a zdvorilá agronómka naznačuje...
- 2 Clarise: Povedzte mi ako zle musí byť na tom môj bývalý keď mi písal sám...
- 3 Teal: Vyhlásenia toho kokota Trumpa, že USA by mali anektovať Grónsko, Kanadu aj...
- 4 Teal: Čo dobrého ste si dnes niesli do práce v obedári?
- 5 Tulipanoo: citim sa ako pedofil, prave som si dohodla rande s typkom, ktory...
- 6 Teal: Tešíte sa, ako vaše údaje z katastra nehnuteľností budú k dispozícii na dark...
- 7 458katka: chyba mi láska
- 8 Lejla32: Wau tak ta Klára z Bachelora naozaj ukazala neskutočný charakter a emocnu vyspelosť aká...
- 9 Kviatek: Ľudia, ktorí vravia, že Poprad je krásne a čarovné mesto fetujú priveľa...
- 10 Lejla32: Včera sme mali zapnuté FMko.. a o polnoci tam išla ta nova hymna... ako...